Brynäs IF

723747 inlägg · 7956 ämnen

Inlägg #2315156

Sv: A propósito de nada
Huge:
Du tolkar ju text som du vill.
Du påstår att jag skrev att det skulle bli torsk i matcherna mot Rögle och IOK vilket jag inte gjorde och det var just det som jag poängterade. Att du sen drar in massa påhopp mot mig bevisar ju bara på vilken nivå din intellektuella kapacitet befinner sig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jockster : ”Du påstår att jag skrev att det skulle bli torsk i matcherna mot Rögle och IOK vilket jag inte gjorde”

Det har jag inte alls påstått att du har skrivit.
Jag skrev att jag var ledsen OM du hade fel mot Rögle och IKO eftersom jag antar att du trodde på förluster där och inte att vi skulle vinna.
Du får läsa inläggen lite noggrannare så att vi slipper se dig påstå nåt som jag aldrig har sagt.

Angående ev påhopp så har du blivit kallad ”gamnacke”. Det är en målande beskrivning och ett vedertaget begrepp för nån som hänger med huvudet, nästan alltid tror på förlust och ger upp matcherna på förhand.
Inte värre än när jag eller nån annan blir kallad ”struts”, ”rövslickare” eller ”besserwisser”.
Har märkligt nog aldrig hört dig gnälla om påhopp när såna ”påhopp” används härinne eller när spelare/ledare får utstå glåpord och skitkastning.
Så sluta lek prinsessan på ärten och ta av dig offerkoftan, finns isf betydligt värre epitet än ”gamnacke” som är värda att ifrågasätta.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jockster : du skriver ju att vi är sämst när det gäller och det kan vi väl inte va om vi vinner över Rögle och oik och säkrar kontraktet. Då hade vi väl åkt ut isf.
Du hade säkert glatt dig om vi kvalat, vad var det jag sa… hade du väl klämt ur dig.
Herregud vad vissa är deppiga
Kommentera