Brynäs IF

722757 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2603024

Sv: A propósito de nada
JohnnyBotox: Grund- och främst försvarsspelet har hittills varit för dåligt, för att på ett seriöst sätt kunna bedöm Lindbäcks prestationer.
När han började få hjälp innan och under KS ifjol så lyfte hans spel markant. Tror han har samma möjlighet framöver om och när utespelet blir jämnare och bättre.
Tror isf mer på att man dumpar nån av backarna som första åtgärd om grundspelet inte förbättras framöver, än att man dumpar Limpan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: Bra Huge. Äntligen inser du att NÅGOT är för dåligt i Brynäs. Hatten av! Men är det inte så att allt som de yrkeskunniga gör är rätt? Det blir lite knepigt att förstå ditt ställningstagande generellt nu..!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: jag förstår den poängen. Men det är ju lite hönan och ägget här, Lindbäcks svajiga spel skapar också ett överarbetande försvar. Och många av tavlorna kan inte förklaras av försvaret. Det är nog därför jag väljer att se försvaret som ett resultat av Lindbäcks spel än tvärtom. Troligtvis en kombination.

Sedan är det inte bara tavlorna som jag syftar på, det är en hel det studsar som ger ett ganska osäkert intryck även om det inte renderar i mål varje gång.

Sedan, med tanke på förra säsongen, så blev han bättre, men bättre från en väldigt låg utgångsläge och han var ändå inte den där stabila målvakten iaf jag önskar.

Hursomhelst, det är bra att du nyanserar, men man måste också försöka vara objektiv och jag kan som supporter inte strunta i att kritisera en Brynäsare bara för att han är Brynäsare. Även om jag inte väljer att såga spelare för minsta misstag betyder det inte att jag inte får kritisera sämre insatser. Och jag tycker att kritiken mot Lindbäck är befogad. Han har inte varit tillräckligt bra, och det tror jag Lindbäck och Brynäs ledning också tycker. Hur man löser det är en annan fråga, men jag anser att man behöver värva då han fått tillräckligt med chanser och är för gammal för att det ska finnas utvecklingspotential.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Enligt objektiv statistik släpper dock Lindbäck in för många mål i relation till chanserna som skapas mot honom. Du kan släppa tanken att motståndarna radar upp frilägen mot Brynäs för det är inte vad som sker. Brynäs försvarsspel kan bli bättre men inte ens igår skapade AIK särskilt många riktigt bra chanser.
Kommentera