Brynäs IF

722760 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2709130

Sv: A propósito de nada
Farsang: Det kan ju vara så att det inte finns så många alternativ om den gamla är så pass dålig att det är dyrare att underhålla den istället för att köpa en ny (ledskärmarna kan ju vara en del av paketköp). Sen finns det ju andra variabler också som kan spela in. Är det någon sponsor som gått in och hjälper till med en ny mediakub t.ex?

Den vi har nu är väl nästan 15 år gammal (tror det var kring 2010) och lär väl knappast vara strömsnål heller. Sen förstår jag så klart argumentet att man vill lägga pengar på spelare och etablera sig i SHL osv, tro inget annat. Men om detta kostar nästan noll för Brynäs så får ju inte Brynäs mer pengar till spelare för att man väntar till ett annat år.

Och om det är så att det är Brynäs som tar hela kostnaden (det vet vi inte) så kan det ändå snabbt löna sig om den gamla är uttjänt och väldigt dyr i drift jämfört med att köpa en ny. Sen är det ju förmodligen något som planerats under längre tid och inget spontanköp. Alternativet är ju att inte köpa en ny och chansa på att den inte går sönder under säsongen när det lär vara svårt och dyrt att byta som en panikåtgärd.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve: Framför allt så är spelarbudgeten och budgeten att driva monitorn två helt olika budgetar,
Lokaler anställda och spelare allt är uppdelat vi lever inte på sextiotalet då kaffe och kanalbullar räckte som betalning.
Normalt vid stora kostnader för lokaler som byte av mediakub söker man utomstående finansiärer i utbyte av reklam.
Alltså inget som drabbar spelartruppen.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gavve: Man kanske inte ska dra så stora slutsatser så länge källan bara är ett anonymt twitterkonto? Eller finns det någon bättre källa?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gavve: jovisst förstår man ju varför, men man hade hellre sett att det görs när man väl hittat jämnhet i representationslaget.

Sen vill man väl fortsätta på att investera i ”publiken” som väl har ökat nu liksom.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gavve: Ja sånt här gör man ju inte på en kvart..

Har för mig att det fanns bilder på när man satte upp nuvarande kub. Det var inte en skylift "på isen"
Så detta här gör man på sommaren.

Jag väntar på en dåres envishet på 1 juli och #19..
Kommentera