Brynäs IF

722760 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2709531

Sv: A propósito de nada
Gavve: "För er som tänker att man skulle värva en spelare för de pengarna istället så är det runt 58300 per månad den kostar OM Brynäs skulle ta hela kostnaden själv. "

Bra att sätta saker i perspektiv. Självklart signar vi inte upp en spelare för 59 000 i månaden.

Men om vi låt säga har en budget att ge en toppcenter 200 000 i månaden och skulle vilja öka budet till 259 000 i månaden så gör det en väldigt stor skillnad skulle jag säga.

Så hoppas denna investering inte hindrar oss att få in "rätt spelare".

Disclaimer för att man även betalar skatt och arbetsgivaravgift för spelare, men kanske har man serviceavtal och underhåll för en mediakub oxå så att det går på ett ut.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling:
Håller med om att 50-60papp extra i månaden kan vara skillnaden på en bra och en jättebra spelare.

Seupplevelsen är ju primärt det som sker på isen. Personligen skiter jag i krafset i taket bara de visar tid (match-, utvisnings- osv) resultat och hyfsade repriser. Dagens visarde repriser mm bra nog.
Intresset blir inte bättre om jag ser repriser på hur Brynäs förlorar 6de matchen i rad på en extra stor dyr skärm.
Och utöver viljan att sponsra så tror jag inte ett företag förväntar sig så pass stordåd från besökarna att deras insats betalar tillbaka sig proportionellt mot insatsen.
Min poäng är att vi inte vet hur vårt lag står sig i shl. Få nyförvärv innanför denna säsongen men ändå ett relativt nytt lag. Två säsonger/ett år sedan stommen testades i shl. Så vi har mycket att arbeta med där som det är. Får vi en enkelbiljett tillbaka till HA så är det verkligen skit samma att vi har detta skräp hängandes i taket.
Prio ett måste ju vara att etablera sig i år till varje pris. Sen bygga med lullull för att växa i shl för framtiden. Helt fel år att investera enligt mig.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Dessa pengar ligger garanterat inte i samma pott utan det är olika "konton". Tror det är viktigt att komma ihåg. Man har en verksamhet att sköta också, och man kan inte lägga alla pengar på truppen. Sen som andra sagt innan så är nog detta inte något spontant. Det har nog varit planerat länge.
Kommentera