Brynäs IF

723257 inlägg · 7955 ämnen

Inlägg #2714086

Sv: A propósito de nada
Peja: "spetskompetens i form av hockeyspelare och tränare, men spelarnas huvudsakliga arbetsplats är ju hallen och inte kansliet."

Men konsulterna har väl jobbat med kultur i hela föreningen även bland medlemmar och supportrar? Då borde ju spelare och ledare också vara inräknade här. Eller ja, "Öka sammanhållningen" var det visst:
"Öka sammanhållningen inom föreningen: Att skapa en känsla av gemenskap och stolthet hos alla medlemmar, spelare, ledare och supportrar."
Så det är ju några fler än bara de på kansliet. Sen har vi väl senaste åren (ej HA-säsongen) hört både det ena och det andra om grupperingar bland spelare/tränare osv om jag inte minns helt fel.

Det med Värdegrund står det bara om "hela verksamheten".
"vilka värderingar som ska genomsyra hela verksamheten."

På tal om något annat så ser jag nu att artikeln alltså säger detta (jag citerar):
"Identitetsarbetet att två tydliga målsättningar: "
1. Stärka föreningens identitet och värdegrund:
2. Öka sammanhållningen inom föreningen

Jag vet faktiskt inte riktigt vad som menas med "att två tydliga målsättningar" här ovan. Är det något som nu satts och man ska arbeta med eller är man klar med det?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve: Jag menar att de ansvariga cheferna borde kunna jobba fortlöpande med den här typen av saker utan att ta in en extern konsult. Har du någonsin jobbat på ett företag som har tagit in en extern konsult för att jobba med värdegrunden?

När det gäller spelarna, så är det ju ledarna som jobbar med hur lagets identitet och värderingar ska vara. Det är helt givet att det ingår i ledarskapet år 2024. Sen handlar det som sagt mycket om att rekrytera rätt personer, det blir väl mest uppenbart bland spelarna som alla ser spela, men gäller egentligen alla. Om man rekryterar spelare som är bra karaktärer, så får man bra karaktärer i laget, det är helt givet att tänka så bland spelarna.
Kommentera