Brynäs IF

722763 inlägg · 7954 ämnen

Inlägg #2728818

Sv: A propósito de nada
SuneMangs: Glöm inte att ge feedback på både kvalitet och innehåll (konstruktivt så klart). Tror knappast att pengar för ett par mikrofoner är problemet (Säg en tusenlapp styck för okej nybörjarmikrofoner). Detta kändes mer som det var en spontan grej för att testa vattnet lite inför framtiden och att de tog första bästa mikrofon. Ett par Røde Lavalier tror jag kostar runt 700kr styck och hade varit otroligt mycket bättre än detta redan där.

Ljudkvaliteten var väl sådär precis som ni säger. Det är ju dock enkelt att åtgärda för rätt lite pengar. Innehållet är väl det som är svårare att förändra men det jag hörde gillade jag och kommer absolut lyssna vidare.

Edit: Det är verkligen inte usel ljudkvalitet men det blir konstigt när det tydligt är flera olika inspelningskällor/mikrofoner (eller olika avstånd från dem) och att ljudet därför är rätt olika beroende på vem som pratar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Gavve: "Glöm inte att ge feedback på både kvalitet och innehåll."

Hade inte lyssnat i mer än 10-15 minuter (hann inte mer), så det var svårt att ge konstruktiv kritik på innehållet just där och då ;) Däremot gillar jag initiativet och kommer lyssna vidare senare när tillfälle ges och såklart även fortsättningsvis på kommande avsnitt.

Som jag sa, många poddar har tvivelaktig kvalitet på ljud vid uppstart, så det kommer säkerligen att bli bättre framöver.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gavve: det är nog såna mikrofoner dem har nu, grejen är ju att man tänker på det så mycket mer i och med att man inte har något att titta på medans man lyssnar.


Bättre dem lägger 13-15000kr och köper rejäla Shure mikrofoner direkt 😮‍💨👍🏼
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Gavve: Edit på förra inlägget (kan inte redigera mer):
Røde Lavalier GO skulle det så klart vara. Røde Lavalier kostar mycket mer. Ifall någon blir nyfiken på produkten så vill jag inte att folk ska bli lurade av mig. :)
Kommentera