Café

49272 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #1496122

Sv: Allmän skriv vad du vill tråd.
Olle: Du famlar efter halmstrån. Hade han medgett att spelet hade placerats på nån officiell och godkänd spelfirma så är det nåt helt annat och hade kunnat bli föremål för en granskning.
Men här handlar det om ett slutet privat sällskap där samtliga deltagare valt att delta och därmed också valt att självmant riskera att bli av med det dom satsat.
Man kan isf möjligtvis hävda nån form av illojal konkurrens då den privata bookmakern i det här fallet "snor" pengar av ex Svenska Spel eller nåt, men det är knappast Dackells problem.

Sen har Dackell spelat på att det egna laget ska vinna, och inte att man ska förlora.
Dvs, hans egen prestation som spelare kan bara påverka resultatet i den riktning och mot det resultat han själv valt att satsa på.
Väljer han då självmant att spela uselt för att man ska förlora så motverkar det ju poängen med att han satsat på vinst, så jag ser ingen poäng i varför han skulle agera på det sättet, om han nu inte själmant vill slänga bort sina egna pengar för att han tycker att det är roligt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allmän skriv vad du vill tråd.
Huge: Haha vadå "självmant riskerat att bli av med det man satsat"? Det är ju det fundamentala med vadhållning till att börja med, att man riskerar att bli av med det man satsar. Att spela på sig själv när man befinner sig i en position där man har klart fördelaktig information och information som konkurrenter inte kan inhämta på samma sätt, är inte rent spel. Vet du vad det kallas i företagsvärlden?

Du hakar upp dig på forumet han har spelat i, inte själva sammanhanget. Men om man läser det du skriver så är det alltså mer ok för Dackell att placera sina vad hos en olaglig bookie än via godkända spelbolag?
Kommentera