Café

49272 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #1496184

Sv: Allmän skriv vad du vill tråd.

Huge: Om han hade spelat på att Brynäs INTE skulle ta guld så hade DU reagerat som BIF-anhängare. Jag, som neutral, tycker att man ska bedöma det på samma sätt. Det ger ett oseriöst intryck att spela pengar på ett resultat som man själv kan vara med och påverka. Dackell har ju en position där han hypotetiskt sett skulle kunna ha information om 5 tunga nyförvärv som blir klara dagen efter han lägger vadet.

Jag kan hålla med om att det är viss skillnad eftersom ett förlustspel kan väcka misstankar om läggmatcher men grundprincipen borde vara detsamma.

Och när du ändå tog upp ämnet så tycker jag att det är precis lika amatörmässigt när det gäller domarna och deras "firande" med laget som vann guld. Det ger ett oseriöst intryck av hockeyligan.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allmän skriv vad du vill tråd.
Olle: Ähh, hårklyverier.
Hade Dackell spelat på att vi INTE skulle ta guld så hade jag ryckt på axlarna och bara konstaterat att han förmodligen ansett att våra möjligheter att vinna inte varit värda att satsa pengar på.
Nu valde han att satsa på guld och det tolkar jag bara som att han verkligen trott på laget och inte på att han skulle ha suttit inne med nån sorts jätteinfo i augusti och som skulle ha garanterat en guldmedalj ett halvår senare.

Tycker att det principiellt sett kan jämföras med ex en travkusk som har rätt att spela på egen häst, även om han har hur mkt insideinfo som helst.

Redigerad kommentar

Kommentera