Café

49238 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #2714863

Sv: Zon för politiska diskussioner
Tarasov: Om Ryssland hade velat hade de såklart kunnat skicka taktiska kärnvapen och slå ut alla infrastruktur på en vecka. Du är säkert tillräckligt intelligent för att begripa att det är därför det är så viktigt att Ukraina inte använder donerade vapen i offensivt syfte, eftersom rädslan är att det skulle kunna provocera Ryssland att bokstavligt talat använda det tunga artrilleriet.

Men jag känner igen den här diskussionen. Det är precis som med invandringen, klimatkrisen, BLM, #Metoo etc. Det finns bara en ståndpunkt som accepteras och narcissisterna tävlar om vem som kan basunera ut ytliga mantran som "skydda demokratin!" och "jag slåss för människors lika värde". Sedan kommer det ett reportage i Uppdrag Granskning 10 år senare där man kommer med det fantastiska scoopet att diskussionen blev allt för vinklad.

Och det är närmast bisarrt hur många liknar Putin med Hitler samtidigt som de hejar på de palestinska nazisterna. Putin är inte ens ute efter hela Ukraina, medan palestinierna vill utplåna judarna från jordens yta.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Zon för politiska diskussioner
Bad_Brett:
Nej hade de skickat taktiska kärnvapen så hade det blivit ett storkrig direkt så nej det kunde de inte. Nu diskuterade vi inte hur Ukraina använder sina vapen. Utan om Ryssland har rätt anfalla. Du tycker att Ryssland gör rätt jag gör det inte nöjer mig så.

Just det glömde Finland, bara en sista gång… trodde du Ryssland skulle vinna på 3 dagar?
Kommentera

Sv: Zon för politiska diskussioner
Bad_Brett: Att vilja skydda demokratin är narcissistiskt enligt dig. Men att ivrigt försvara ryssarnas mord, tortyr, våldtäkter och kidnappningar är uppenbarligen väldigt viktigt för dig. Narcissisten i det här fallet är ingen annan än du själv.

Istället för att uppmana andra att åka till Ukraina kan du åka till Ryssland istället.
Kommentera