Café

49238 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #2714917

Sv: Zon för politiska diskussioner
Peja: Azovbataljonen har ju dock bestått av nazister. Givetvis ljög Putin om att Ukraina styrs av nazister, men däremot har det funnits många nazister och terrorister i Mariupol till exempel.

Återigen kan man vara av åsikten att Ukraina är ett av världens mest korrupta länder som har ett stort problem med nynazistiska terrorister, utan att för den sakens skulle försvara Rysslands agerande. Precis som att man kan diskutera Israels bombningar samtidigt som man fördömer palestinierna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Zon för politiska diskussioner
Bad_Brett: Många av dina inlägg ger dock ett tydligt sken av att vilja försvara just Rysslands agerande, så har svårt att ta det sista stycket på allvar? Speciellt hur du väljer att måla upp de båda sidorna. Även om jag håller med om det generella budskapet till viss grad. Det finns oftast en oerhörd komplexitet över många aspekter på flera nivåer när det kommer till krig och konflikter.

För egen del och transparens ser jag dock inte din uppmålade bild av Ukrainas förehavanden eller övriga västs agerande som något rättfärdigande för Rysslands pågående aggression över det senaste decenniet. På något sätt.
Kommentera