Café

49233 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #2714928

Sv: Zon för politiska diskussioner
Bad_Brett: Många av dina inlägg ger dock ett tydligt sken av att vilja försvara just Rysslands agerande, så har svårt att ta det sista stycket på allvar? Speciellt hur du väljer att måla upp de båda sidorna. Även om jag håller med om det generella budskapet till viss grad. Det finns oftast en oerhörd komplexitet över många aspekter på flera nivåer när det kommer till krig och konflikter.

För egen del och transparens ser jag dock inte din uppmålade bild av Ukrainas förehavanden eller övriga västs agerande som något rättfärdigande för Rysslands pågående aggression över det senaste decenniet. På något sätt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Zon för politiska diskussioner
KB: Jag har inte försvarat något agerande, men jag skriver inte under på beskrivningen att det är en fråga om gott mot ont, demokrati mot fascism etc. Det har varit en kokande kittel i ett decennium och ytterst få har full förståelse för historiken.

Givetvis önskar jag att Ryssland skulle dra tillbaka trupperna och be om ursäkt, men det kommer inte hända.

Vi går mot några väldigt farliga månader nu när det är mer uppenbart än någonsin tidigare att USA leds av en senildement galning. Gissar att vi kommer få se fler aggressioner innan vi får en riktig ledare som kan stoppa galenskaperna.
Kommentera