Café

49238 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #2715083

Sv: Zon för politiska diskussioner
Bad_Brett: Plastpåseskatten har ingenting med klimatet att göra. Jag förstår att du vill att liberalernas (eller partiet som förkortas L och som bedriver konservativ politik) förslag för att enligt EUs direktiv minska användandet av plast ska göras till en klimatfråga för att kunna förlöjliga klimatfrågan.

Jag tycker att det är ett djävligt dåligt sätt att förvandla fakta (som att Ryssland utan någon som helst rätt anfaller ett demokratiskt land) till något man ska ha en diskussion kring. Man ska framlägga åsikter ungefär som det var en syjunta där alla ska få snacka fritt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Zon för politiska diskussioner
J F K: Det är irrelevant vad Ryssland "har rätt till". Obama piskade upp stämningen mot Kim Jong-un. Fullt förståeligt, men var det smart? På samma sätt fick Trump kritik för att han blev kompis med Kim Jong-un. Jag förstår att det sticker i ögonen, men Nordkorea slutade skicka robotar mot japanska kusten och det var enligt mig det viktigaste.

Ryssland kommer inte ger sig, så huruvida de har rätt eller inte är irrelevant. Så antingen hittar vi en deal som Ryssland kan nöja sig med, eller så låter vi saker eskalera så att vi får ett tredje världskrig mot Ryssland, Kina och Nordkorea. Det är jag inte sugen på.
Kommentera