Café

49208 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #2715778

Sv: Zon för politiska diskussioner
Angående höger eller vänstervåld, jag hävdar fortfarande att vänstern står för mer rått våld än vad högern gör, iaf i Sverige. Minns när jag såg denna dokumentär om vänstervåldet och den där Sebbe som gör bort sig framför miljontals tittare, obehagliga människor

www.youtube.com/watch?v=u19mDDnmXnk
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Zon för politiska diskussioner
mattias - 74: Problemet är att man jämför med typ Breivik. Om det dog 25 personer under upploppen i Minneapolis och Portland där vänstern spred hat och skräck under många månaders tid, så hävdar man ändå att Breivik var mycket värre då han på egen hand hade ihjäl 77 människor. Om det enda måttet du använder dig av är antalet skjutna personer per gärningsman, blir det väldigt logiskt att högern är överrepresenterad eftersom de vet hur man hanterar skjutvapen.

Alla normalt funtade människor begriper dock att denna typ av jämförelser är helt idiotiska och att Breiviks attentat var en mikroskopisk flugskit i rymden jämfört med den förrödelse BLM-rörelsen orsakade, som uppgick till tiotals, kanske hundratals, miljarder kronor. Högern har aldrig varit i närheten av att orsaka denna typ av skada i modern tid.
Kommentera

Sv: Zon för politiska diskussioner
mattias - 74: Jadu, vänsterextremister har väl inte mördat någon i Sverige vad jag vet, däremot har högerextremister mördat närmare 40 personer sen början av 80 talet till nu.
Kommentera

Sv: Zon för politiska diskussioner
Det är lite lustigt eller olustigt faktiskt att genom åren så har det varit helt okej att tycka att mordet på Palme nästan var bra och så är det någon som vill missförstå någon annan att han tyckte att det var synd att Trump inte dog!! Det var EN person som missförstods inte flera hundra som ”gillade” Palmes frånfälle! då det begav sig!
Fråga! Är det okej att bränna svenska flaggan på ett torg i en svensk stad?
Kommentera

Sv: Zon för politiska diskussioner
mattias - 74: Utan att ta ställning om Vänster eller höger så lever ju Sebbe ett helt annat liv idag.

Att han levde ett våldsamt liv handlade nog mer om det personliga planet mer än något politiskt ställningstagande, i grund och botten.
Kommentera

Sv: Zon för politiska diskussioner
mattias - 74:
Malexander? Inte för att det är någon tävling. Själv tycker jag den diskussion blir svår att föra. Skall man göra det på ett vettigt sätt krävs det insyn i grupperna, samt också någon form av definition.
Kommentera