Café

49272 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #2715821

Sv: Zon för politiska diskussioner
mattias - 74: Problemet är att man jämför med typ Breivik. Om det dog 25 personer under upploppen i Minneapolis och Portland där vänstern spred hat och skräck under många månaders tid, så hävdar man ändå att Breivik var mycket värre då han på egen hand hade ihjäl 77 människor. Om det enda måttet du använder dig av är antalet skjutna personer per gärningsman, blir det väldigt logiskt att högern är överrepresenterad eftersom de vet hur man hanterar skjutvapen.

Alla normalt funtade människor begriper dock att denna typ av jämförelser är helt idiotiska och att Breiviks attentat var en mikroskopisk flugskit i rymden jämfört med den förrödelse BLM-rörelsen orsakade, som uppgick till tiotals, kanske hundratals, miljarder kronor. Högern har aldrig varit i närheten av att orsaka denna typ av skada i modern tid.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Zon för politiska diskussioner
Bad_Brett: Alla normalt funtade människor begriper att din liknelse mellan Breivik och BLM
är helt galen.

BLM är en reaktion på århundraden av förtryck och rasism. Breivik är en massmördare.
Kommentera

Sv: Zon för politiska diskussioner
Bad_Brett:
Nej jag kommenterade Sebbe Stack och huruvida han är representativ för vänstervåld. Utgick från Sverige. Jag antar att du och Mattias 74 är flitiga demonstranter och därför känner er hotade av upplopp. Sen att vänstern i sig gllorifiersr upplopp bevisar varken ditt eller Mattias klipp. Är ditt bästa underlag ett ihopklipp på X med olika perioder utan kontext så har du inte mkt till underlag.

Så vem som är farligt av höger/vänsterextremister är svårt att veta iaf vad som framkommit från både dig och Mattias. Det går heller inte att avgöra utan att man sätter sig in i frågan.
Kommentera

Sv: Zon för politiska diskussioner
Bad_Brett: stormade dom inte Kapitolium, okey bara en död men en väldigt farlig markering mot demokratin ivrigt påhejad av Trump som borde sitta i fängelse och inte ha chansen att bli president igen!
Förbjud Mello och dansband!!!!!
Kommentera

Sv: Zon för politiska diskussioner
Bad_Brett:

Exakt så menar jag 😀
Kommentera