Café

49208 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #2716747

Sv: Zon för politiska diskussioner
Bad_Brett:
Att inte hela vänstern i Sverige hyllar Hamas exv, vill minnas att det var vår först diskussion här.

I det här fallet handlar det om att skytten är ensam galning. Vilket är en rimlig utgångspunkt av det som framkommit hittills.

Det bemöter du med att det är samma sak som att man inte fattar att gängkriminella utnyttjar unga.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Zon för politiska diskussioner
Tarasov: Nej, du använde skyttens avsaknad av militär erfarenhet som ett argument till varför det troligen var en ensam galning, vilket är ungefär som att hävda att 12-åringar som springer runt och säljer droger skulle ha kommit på idén på egen hand. Det är inte omöjligt och har säkerligen hänt, men vi kan nog enas om att det inte är den mest sannolika förklaringen.

Vidare är experter överens om att ett skott på 120 meter med AR-15 utrustad med kikarsikte är bland det enklaste skottet du kan göra, så det är inte direkt som att du behöver en Chris Kyle. Att Trump vred huvudet en millisekund innan för att titta på en graf just när skottet kom händer en gång på tiotusen, och det hade inte spelat någon roll vem som hade skjutit.

Och som jag också skrev, säger jag inte att det är omöjligt att den var en ensam galning, men i sådana fall är Secret Service helt inkompetenta och hela ledningen måste få sparken omgående.
Kommentera