Café

49208 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #2716757

Sv: Zon för politiska diskussioner
Tarasov: Nej, du använde skyttens avsaknad av militär erfarenhet som ett argument till varför det troligen var en ensam galning, vilket är ungefär som att hävda att 12-åringar som springer runt och säljer droger skulle ha kommit på idén på egen hand. Det är inte omöjligt och har säkerligen hänt, men vi kan nog enas om att det inte är den mest sannolika förklaringen.

Vidare är experter överens om att ett skott på 120 meter med AR-15 utrustad med kikarsikte är bland det enklaste skottet du kan göra, så det är inte direkt som att du behöver en Chris Kyle. Att Trump vred huvudet en millisekund innan för att titta på en graf just när skottet kom händer en gång på tiotusen, och det hade inte spelat någon roll vem som hade skjutit.

Och som jag också skrev, säger jag inte att det är omöjligt att den var en ensam galning, men i sådana fall är Secret Service helt inkompetenta och hela ledningen måste få sparken omgående.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Zon för politiska diskussioner
Bad_Brett:
Nej vi kan inte om det utan det är den mest sannolika förklaringen skulle bli förvånad om någon annat framkom. Ja som sagt du verkar inte lita på dina argument själv.

Och nej Ss behöver inte vara inkompetenta utan kan däremot har misslyckats, vilket kan bero på många faktorer. Men frågan är hur många var det och hur många skulle de bevaka.

I en historisk kontext med politiska attentat var det en ensam galning som sköt

JFK
Robert K
Ford
Palme
Reagan
Anna L

Det mesta pekar mot ensamma galningar
Kommentera

Sv: Zon för politiska diskussioner
Bad_Brett: Vad är poängen? Att en dokumenterat urusel republikansk skytt missat Trump?

möjligen är slottet så enkelt att det handlar om att förvalta USA sämsta president genom tiderna till en hjälte? Själv hade jag det väldigt enkelt att träffa på 100 meters håll med en k-pist. Nu var det en republikan som sköt och det gjorde det nog svårare.
Kommentera