Café

49208 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #2717064

Sv: Zon för politiska diskussioner
Tarasov: Nu pratar jag såklart inte om 80-åriga socialdemokrater som röstar på socialdemokraterna eftersom allting annat har varit otänkbart.

Jag pratar om den yngre generationen som manifesterar för Palestina, kastar soppa på konstverk, sabbar trafiken, limmar fast sig på flygplan, propagerar för omfördelningspolitik etc. som i grund och botten är samma ondskefulla socialister som har orsakat så mycket död och lidande genom historien. De respekterar inte demokrati, utan är villiga att ta till terror när deras krav inte möts.

Om du inte tror mig, prata med nästa person med palestinasjal du ser på stan och fråga vad de tycker om socialismen, Lenin och Che Guevara. Fråga sedan bland högerfolk vad de tycker om fascism, Hitler och Mussolini. Jag kan lova dig att ratiot bland de som är positiva kommer bli åt åtminstone 100:1, trots att socialismen har en mycket blodigare historia än fascismen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Zon för politiska diskussioner
Bad_Brett:
Har en kompis som röstar på SD eller två till som definitiv gillar fascism mussolini. Eller tredje vägen.

När det gäller vänsterfolk har jag inte talat med så många men inte träffat någon som hyllar Stalin. Känner till Myrdal och möjligtvis Wollter.

När tror du Ryssarna klappar ihop i Ukraina?
Kommentera