Café

49208 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #2717069

Sv: Zon för politiska diskussioner
Tarasov: Intressant det där. Jag tror aldrig har har träffat någon som har hyllat fascism, bortsett från tokarna från NMR som står med flygblad på stan. Men de är väl några hundra i hela landet. Däremot har vi ju fått en nynazistisk våg nu bland ung vänster som förföljer judar över hela västvärlden.

Sedan har vi folkkära artister som Jerry Williams som hade som högsta dröm att få träffa Stalin och Lenin, och öppet pratade om hur kommunismen skulle lösa alla problem. Ändå hyllades han som en hjälte.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Zon för politiska diskussioner
Bad_Brett:
Däremot har vi ju fått en nynazistisk våg nu bland ung vänster som förföljer judar över hela västvärlden

Fel.

När tror du Ryssland klappar ihop i Ukraina?
Kommentera

Sv: Zon för politiska diskussioner
Bad_Brett: Fast vänster kan aldrig vara nynazister. Det är en högerdoktrin, även om inslaget med stark stat generellt är vänster.
De kan vara antesemiter, men aldrig nynazister.

Snudd på alla som verkligen vet vad SD har för retorik och ändå röstar på dem tangerar ju nazismen. Lügenpresse, propagandan, försvagning av facken, att skylla på invandrare, drömmen om en svunnen tid osv.

Nu tror jag väldigt få som röstar SD vet eller bryr sig om vilken politik de för. Man kan vara föraktfullt över att S har så många bidragstagare, men SD har ännu fler i den kategorin. Människor som får det sämre med den politik som SD driver. Det är helt makabert. Det borde vara rika som röstar SD
Kommentera