Café

49238 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #2719491

Sv: Zon för politiska diskussioner
KB: Det jag menade med Copy-Paste är att kommentarfält snabbt fylls med generiska svar som "studier visar att vi måste hålla oss under 1,5 graders uppvärmning", "vi har problem med strukturell rasism inom polisen" eller "brottslighet är direkt kopplad till socioekonomiska faktorer".

Det här är catch-phrases som upprepas ad infinitum även av personer som knappt klarade grundskolan, och det är inte svårt att lista ut att det inte direkt är deras egna tankar.

Jag har följt transexplosionen med förskräckelse i rätt många år nu, så att en politiker bränner skattepengar på tamponger till menstruerande karlar säger förstås väldigt mycket. Detta är ren fakta, sedan kan jag med mina egna tankar utveckla varför det är helt horribelt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Zon för politiska diskussioner
Bad_Brett: Som jag tolkar lagen du åsyftar i Minnesota, så är det upp till de enskilda aktörerna (skolor och distrikt) att se till så att hygienprodukter finns tillgängliga för alla de som har behov av det (menstruerandes) vid deras toaletter. Detta gäller för elever mellan 10 till 18 år (grade 4-12) - det verkar vara formulerat i den stilen. Att dessa aktörer väljer att tillgängliggöra det vid samtliga toaletter går säkert att diskutera hur optimalt det egentligen är utifrån en kostnadsfråga. Sen handlar det i förlängningen om hur tillgången till toaletter sköts utifrån uppdelning av kön och hur distrikten väljer att tolka paragrafen. Det finns dock ingenting i den stiftade lagen som explicit menar att herrtoaletter måste ha tamponger på plats.
Kommentera