Luleå HF

116310 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1703582

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sofos: Tyvärr är du ett bekymmer, Sofos, eftersom vinfyllot Ulf-Ture i alla år kört troll-tricks med nya signaturer med vilka han försöker lura oss andra.

Personligen tycker jag att du verkar vettig, men vet alltså inte om det är vinfyllot som spelar falskt.

När det gäller fläskbergets aktion och eventuellt straff. Är fortfarande lite osäker på om Norman överhuvudtaget var skyldig. Däremot är fläskberget lika skyldig som tidigare pite-Foppa och att medvetet sätta av något i ansiktet på oförberedd motståndare straffar de nu hårt så 5, kanske t o m 7 matcher är väl att vänta.

Själv tycker jag att våld i ansiktet är jävligt dåligt men allra hårdaste straffen vill jag ha för våld mot hjärnan. Vilket inget av Normans eller fläskbergets ansiktsangrepp var, tack och lov. Men krossar av huvud mot sarg o s v - där ska det straffas hårt och att DIFiplinnämnden applåderade Lustabackens våldsamma axel i ansiktet Cam Abbott i våras, exempelvis, är skandalöst uselt.

Luleå verkar vara på G. Tror inte att Apan slår oss igen. HV däremot är ju nu i fritt fall och tveksamt om de kan komma igen i år.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Bra match ikväll, äntligen fick man se det anfallsspel man förväntats att se.....synd bara att backarna ska såsa och ge bort 3 billiha mål till Hv på slutet, men annars bra. Och Nagander går från klarhet till klarhet....förtjänar helt klart en ordinarie plats. Han, Mikkelsen och Sigalet våra bästa backar. Melart bra också, men kan säkerligen bättre.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: synd om du tror att jag är nån annan, vilket jag inte är. Men jag har faktiskt druckit vin ikväll samt konjak... Grannen bjöd på Svart Renault, mycket god! Höll på spilla utvägen då vi kvitterade 2-2!
Som sagt, Jimmies tackling var fel ful och dum. Straff ska han ha vilket är dåligt för även om du avskyr honom som pesten så gör han ett jäkla bra jobb. Men som du säger om Foppa. Alltid gillat Foppa, tyckte han var bra i AIK, och trist för honom att det gick som det gick då han sabbade för Fernholm och jag vet att Foppa mår dåligt över det även omFernholm givetvis är den det är synd om. Men över till nått annat, vad säger du om Växjö? Slow starters eller one hit wonder?
Kommentera