Luleå HF

116311 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #1703620

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: Bra match ikväll, äntligen fick man se det anfallsspel man förväntats att se.....synd bara att backarna ska såsa och ge bort 3 billiha mål till Hv på slutet, men annars bra. Och Nagander går från klarhet till klarhet....förtjänar helt klart en ordinarie plats. Han, Mikkelsen och Sigalet våra bästa backar. Melart bra också, men kan säkerligen bättre.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2012-2013: Vägen mot SM-GLUDet!
Att Huva-tjeck gillar att vara skådespelare efter matcherna vet vi ju sedan länge, men jag hade inte uppfattningen att han var en filmare även under matcherna. I a f inte jämfört med Apans vakter där de tycks ha en tradition och värdegrunnnnnd av osportslighet och fusk.

Men Huvva straffades ju med 5 000 i böter sedan han låtsas bli träffad i huvudet mot Luleå och nu rapporteras han tydligen igen. Nu håller ju DIFiplinnämnden på med att etablera en straffskala men jag gissar att de dubblerar straffet för återfallsfilmare och att det därför blir 10 000 i böter denna gång, om han fälls.

Samtidigt känns det verkligen onaturligt att SHL beslutat skicka filmarna till DIFiplinnämnden från i år och hittills har landets vidrigaste filmare fläskberget Hollywood inte fällts en enda gång. Och nu lär han klara sig från filmningsfällning minst fem matcher till eftersom han kommer att stängas av för sin fula armbåge i ansiktet på en oförberedd icke tacklingsbar motståndare som fläskberget hoppade på som tredje person, därmed illustrerande som kapten värdegrunnnnnnnnden hos Apan.
Kommentera