Luleå HF

116295 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2355536

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Är dessutom slående att Luleå försökte hela hösten att få linan Limpan-Shinnimin-Fröberg att fungera men det gick inte alls. Tycker framför allt eftersom Fröberg inte kunde hitta sin roll där och samspelet enbart mellan Limpan och Shinnimin aldrig lossnade helt.

Samtidigt jobbade Andreasson på utan att märkas speciellt i andra linor.

Först när Bulan gav upp och satte ihop Limpan och Andreasson med Tyrre i samma lina kom de loss så att det stänkte om det.

Påminner om att Roger Rönnberg som tränare hade Limpan och Harju många år som junisar och sedan fortsatt med Rograrna i A-laget. Och han kom aldrig på att sätta ihop de två. Han hade fått för sig att det inte skulle fungera. Så var det inför en match då en av våra finska centrar skadade knät just innan match och som temporär nödlösning fick Rogern sätta Limpan och Harju i samma lina, tillsammans med Snygg-Mats. De stänkte in en massa mål redan första matchen, linan blev kvar, och de fortsatte ösa in mål resten av säsongen.

Kombinationen i den linan med en stark och tuff murbräcka - Snygg-Mats - samt en skicklig målskytt som kunde leta sig fram till positioner där de kunde ta skott - Harju - tillsammans med den gudabenådade trollkarlen och passningsläggaren - Limpan - liknar väldigt mycket det vi fick av Tyrre-Ponta-Limpan.

Gissar att Bulan hade den tidigare linan i åtanke när han plockade ihop den nya.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Isac Lundström och Anaheim skulle ju till skiljedomstol avseende ersättning för nytt kontrakt. Men nu har de enats och Isac får 1,8 miljoner dollar per säsong i två säsonger.

Jag tycker att det kunde varit mer betalt om man jämför med vad Isac presterat och andra fått. Men 30-40 svenska miljoner i lön närmaste två åren är inte fy skam. Det har inte ens jag.
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Alla undrar förstås hur det gått för Apans storsatsning på "Svarte Riddaren". Den handlar ju om att ungdomar - om de betalar 650:- i medlemsavgift i stället för 150:- - får en pin med den Svarte Riddarens sköld. Den som INTE hänger på det fantastiska erbjudandet är ingen sann supporter enligt Apan. Vem vill väl utmålas som en falsk supporter av ens egen klubb, och kampanjen har antagligen haft utmärkt effekt, även om Apan inte kommit ut med uppgifter avseende hur många barn de lur...jag menar givit den fantastiska chansen.

Det meddelas nu att Apan, stimulerade av framgången, satsar vidare och nu handlar det om att den verkliga medlemseliten - kommunen - ska belönas för sina fina ekonomiska bidrag, finansiellt säkrade sedan samtliga julgranar i blygden släckts. Nu ska de verkliga supporterhjältarna hyllas!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Klart det kan förekomma femtekolonnare bland finnarna med, som lockas av rubler i massor. Fast vete fan om inte de blir lynchade vid hemkomst?
Kommentera