Luleå HF

116295 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2355788

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Isac Lundström och Anaheim skulle ju till skiljedomstol avseende ersättning för nytt kontrakt. Men nu har de enats och Isac får 1,8 miljoner dollar per säsong i två säsonger.

Jag tycker att det kunde varit mer betalt om man jämför med vad Isac presterat och andra fått. Men 30-40 svenska miljoner i lön närmaste två åren är inte fy skam. Det har inte ens jag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Bilden nedan visar Daryl Katz, mannen som köpte Edmonton Oilers 2008 och fortfarande äger klubben.

Katz inflytande på Oljan har varit bedrövligt. Klubben är känd för att felhanterad och spela bort stjärnor.

Tyvärr var det Katz som styrde och ställde när Oljan erbjöd Limpan en minimiskitlön för AHL-spel, vilket Limpan tackade nej till, åkte till Moskva där han fick tio miljoner per år. Därefter höll Oljan Limpan borta från rättvisa chanser och kontrakt i två säsonger, medan de "ägde" rättigheterna för Limpan efter att ha draftad hinom.

Sedan slarvade de bort Anders Nilsson som efter en fantastisk höst gjort sig värd kontrakt som första målvakt, men plötsligt gav de kontraktet till en amerikan som förstås därefter sparkades.

Ja, fyran. Maken till vanskött klubb får man leta efter.

Nu meddelas att Katz blir åtala sedan han betalt en 17-årig ballerina 750 000 USD för gissa vad. Plus lagt bud på en brasiliansk modell tidigare.

Omdömeslös i vissa lägen följs av lika usel i andra lägen. Tycker t.o.m. att man kan se hur vidrig han är på fotografiet.
Kommentera