Luleå HF

116131 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2356009

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Minns int var jag läste det men det är väl typ ett par svenska backar och ev nån forward(?) som utöver Reideborn inte har löst ut sig från kontraktet än.
Även om man inte bbryr sig om hur man tjänar sin kosing och i tjänst för vemm, kan jag tycka att det rent mänskligt skulle kännas som ett himla risktagande att frivilligt åka till Ryssland mitt under brinnande krig. Ingen vet ju hur kriget utvecklar sig. Vad behagar Putiin göra om krigslyckan vänder? Går ju sådär numera. Upptrappning samtidigt som man sitter fast i öster? Under dom osäkra omständigheterna skulle i alla fall aldrig jag överväga att åka dit.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Mmm, får se hur det utvecklas och hur många svenskar som väljer att spela i KHL kommande säsong.

Tycker att de som väljer att göra det helt klart väljer förbättrad personlig ekonomi framför att avstå av politiska/moraliska/risk-skäl.

Den saken kanske kan diskuteras och de som väljer KHL bör vara tydliga med att det ligger till på det sättet och stå för sitt val.

Att läsa att de "tvingas" kvar, att de "stoppas" och så vidare är bara äckligt.

För de tre som än så länge gjort KHL-valet hade väl en av dem - möjligen två - ett avtal de valt att inte ta sig ur. Sedan har vi en tredje som nytecknat ett avtal.
Kommentera