Luleå HF

116502 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2447610

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Och temperaturen börjar stiga nu. Jag tycker inte som kanske flera andra att CHL inte har så stor betydelse. Tvärtom anser jag att matchen i morgon är vår allra viktigaste på länge. SVT 18.05 i morgon.
-----------------------------------------------------------------------
Jaa!, matchen ikväll mot Röde Rogers mannar är den isärklass viktigaste sen de två avslutande matcherna från SM-finalen i våras. Nu återstår det att se om det finns nåt jävlaranamma! kvar i Vårat Gäng.

Det som återstår av CHL-slutspelet är väl egentligen det sista utav genuint intresse som återstår för oss Luleåsupporters denna säsong, vid sidan om att ha HV71 bakom oss när grundserien är tillända, förstås...

Jag har dock oerhört svårt att se vad vi har i ett SHL-slutspel att göra i år, om vi nu Mirakulöst nog (även om jag personligen inte tror det) lyckas ta en 10:de eller en 9:de plats. För bättre än så lär det knappast bli.

Men en CHL-final, och isåfall en riktigt bra chans till en andra CHL-titel, skulle, om vi vid ett sådant utfall också lyckas vinna den, uppväga det mesta, och vara det största som Luleå åstadkommit på 8 år. Ända sedan CHL-viktorian mot "kvällens motståndare" 2015.

Det skulle verkligen vara en ynnest om vi fick se ett riktigt SEGERMOTIVERAT!! Luleå ikväll, mot Röde Rogers sillstrypare från Feskekörka.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Realisten: Håller med du. Den här säsongen har blivit som den blivit, en missräkning, och nationellt - när vi nu ligger på plats 12 - blir ju målsättningen att säkra nytt kontrakt och slippa kval. Det gör vi säkert, men svårt att tro att vi har så stora chanser i slutspelet.

En framgång i CHL skulle vara glädjande och framme i semi har vi redan gjort det bra, men skulle vi också lyckas spöa Fiskrenset och nå final blir det ännu mer lyckat.

Man vill ju tro att vi kommit närmare Fiskrenset under säsongen och att vi trots få poäng på senare tid skärpt oss allt mer och faktiskt har vi ju oavgjort när nu period 4-6 ska spelas i Delfinen och det ska avgöras. Hoppas, hoppas, hoppas....att den lilla gnomen Friberg inte släpps loss igen.
Kommentera