Luleå HF

116443 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2495525

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
Sven.Savage: Det ska spelas om det. Det har ju hänt förr att seriedominanter torskat stort och oväntat i kvarten. Vi gjorde det själva när AIK för många år sedan spelade ner oss fysiskt.
Även om jag köper ditt resonemang rakt av rent logiskt, ser jag ju att vi har en helt annan aggressivitet de senatse matcherna så det ska bli intressant att se om detta delvis nykomponerade grundspel man till sist har hittat en trygghet inom laget i, kan vända upp och ned på logiken.
Fan tro't, sa Relling, men pucken är rund och så vidare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Jah håller på dig som mästertippare och önskar att jag får fel, fel och fel!
Kommentera

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
En lite märklig sak jag funderat på.
Vet inte om nån redan skrivit om det. Inte hunnit läsa allt.
Fröbergs tårar efter slutsignal. Tyckte direkt efter Rasks mål synd om sin farsa. Jag får känslan av att han redan skrivit på för OIK.
Oavsett jäkligt underlig människa måste jag säga. Det kvittar ju om man spelade fotboll mot kompisar man gillade så nog fann tog alltid tävlingsjävulen över. Inte fan hade man nån medkänsla på nåt sätt med motståndaren. Eller deras coach.
Jo respektera dom kunde man och just det var ju fint att se efter slutsignal att det var ovanligt många som kramade om varandra och beklagade/lyckönskade varann kan man ju tro. Men vad har Fröberg för pannben som lipar i det läget?
Pannbenet är det som jag tror avgör vars bucklan hamnar. Pannbenet brukar avgöra i slutspel. Oroande.
Kommentera