Luleå HF

116443 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2495537

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
En lite märklig sak jag funderat på.
Vet inte om nån redan skrivit om det. Inte hunnit läsa allt.
Fröbergs tårar efter slutsignal. Tyckte direkt efter Rasks mål synd om sin farsa. Jag får känslan av att han redan skrivit på för OIK.
Oavsett jäkligt underlig människa måste jag säga. Det kvittar ju om man spelade fotboll mot kompisar man gillade så nog fann tog alltid tävlingsjävulen över. Inte fan hade man nån medkänsla på nåt sätt med motståndaren. Eller deras coach.
Jo respektera dom kunde man och just det var ju fint att se efter slutsignal att det var ovanligt många som kramade om varandra och beklagade/lyckönskade varann kan man ju tro. Men vad har Fröberg för pannben som lipar i det läget?
Pannbenet är det som jag tror avgör vars bucklan hamnar. Pannbenet brukar avgöra i slutspel. Oroande.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey maj 2022: Vägen efter SM-slivret!
pyts: Ja, jag såg det också och förvånande att det inte kom kommentarer av SeMer. De hade dock haft ett inslag tidigare med pappa Tomas och då berättade han att de två talade i telefon varje dag; Tomas kollade Luleås alla matcher. Man fick intrycket att de två hade en mycket fin och nära relation. Och jag tolkade sonen Fröbergs tårar som en fin medkänsla med pappa Fröberg.

Men att det var då det. Han skakar säkert bort det nu och fortsätter ge allt för Luleå Hockey så länge han spelar för Luleå Hockey.
Kommentera