Luleå HF

116419 inlägg · 887 ämnen

Inlägg #2622516

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Dynamiten: "Att Mario inte spelade på slutet och det skylls från Luleås sida om dåligt knä är bara en lögn så jag tror dom ljuger för er där uppe."

Du syftar förstås till att Bulan svarade, när de undrade varför inte mariokempe spelade, att "det var samma skada som från början när han kom hit". Det finns ju ingen som talat om dåligt knä som orsak till att han inte spelat på slutet.

Alla vi andra har tolkat Bulans bedömning som att "han inte var intresserad av att spela för Luleå, bara av att sno åt sig pengar.

Om du letar lögner kan su leta i italienskspråkiga tidningar i Schweiz. Där har maiokempes agent förklarat att han ska "hjälpa mariokempe genom att kontrollera några återstående administrativa detaljer och sedan blir mariokempe officiellt Luganos spelare, sedan han lämnat Luleå efter vissa oenigheter med fansen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå Hockey 2023-2024: Vägen mot SM-GLUDet!
Sven.Savage: haha ja vi får se vart det tar vägen men tror inte Bulan och Skuggan gör det lättare för sig att få dit bra spelare på sikt. Man ska ha unga spelare som Lilja och Pasic utifrån som inte sett något bättre hur proffsigare kiubbar jobbar. Jag läste i Kempegate att han fjällvandrade med laget istället för att för att exempelvis fortsätta rehaba. För mig som föredetta ledare på j20 i elitförening hade jag tyckt det vore idiotiskt att ta med skadade spelare på sånt istället för att fortsätta rehaba. Eventuellt att dom får komma och möta upp övriga gänget senare men slippa vandringen. ishockeyn är väl viktigast än aktiviteter som fika med laget eller annat trams.
Kommentera