Malmö Redhawks

24628 inlägg · 2625 ämnen

SKÄMS SUPPORTRAR=(

« · 324557 Till forumet


SKÄMS SUPPORTRAR=(
Såg på Percys Pågar i torsdags kväll och skämdes när jag fick se mifsupportrar som var med i Scandinavium när Mif mötte Frölunda och som efter matchen vände laget ryggen när de skulle tacka fansen. FYFAAN VILKEN DÅLIG STIL!!!!!!!!!!

Är man på plats och följer laget så ska man stötta dom oavsett om de spelar pissigt eller inte. Sedan kan man säga vad man tycker här på sportsnack istället. Men under match så gäller bara 110% stöd till killarna i laget.

Tycker att de NOLLOR som var med på Percys Pågar kan stanna hemma och lägga ner sin låga intelligens på annat. Såg att Madhawks var en del av dräggen.

SKÄMS SÅ INIHELVETE ÖVER DESSA NOLLOR!!!!!!!!!!!!!!!=(
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
Överstegrisen:

Håller med, pinsamt är ordet. Sen står samma fans och lipar i tv matchen efteråt då inte laget kommer fram och tackar klacken. Patetiskt!
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
Överstegrisen:

hade det varit bättre att de visat sitt missnöje efter matchen genom att snabbt som f-n tömma läktaren så den varit tom på folk när MIF spelarna skulle tacka för stödet?

Tänk på att klacken hejade på laget ända fram till slutsignalen 110%.
Hoppas du skämms lika inihelvete över dessa nollor på isen också som inte klarade av att tacka publiken efter matchen i Malmö och dem får ändå betalat för att uträtta en sak på isen, folket på läktaren betalar deras löner lite skillnad där.

Fast vi kör med din ide så får MIF köra på tysta och halv tomma MIF läktare hemma som borta så får dem tacka för "stödet" hos den sittande publiken som inte gör något väsen av sig förutom vid ja just ja missnöjde dvs buandet men men smaken är som baken.

Du skall ALDRIG glömma varifrån pengarna till spelarnas löner kommer ifrån, utan publik inga spelare i MIF Redhawks så enkelt är det. Nu valde man EFTER matchen att visa sitt missnöje thats it!
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
Stefan: Kloka ord.

Överstegrisen:
Du måste ta och lugna ner dig. För det första: madhawks är definitivt inte drägg. Madhawks har bland de största hjärtan för MIF, och utan Madhawks hade det inte funnits varken stämning eller läktarkultur i form av tifoarrangemang i Malmö Isstadion. Så kalla Madhawks för allt i världen inte drägg!

Det är en klar skillnad mellan att se MIF minst en gång i veckan, betala biljetter och ge dom ett j-la stöd VARJE MATCH och ändå få riktigt skitspel levererat. Du kanske inte förstår detta där du sitter framför text-tv, klart inte samma känslor cirkulerar i kroppen då!

Du ska veta att MIF fick ett J-VLA stöd HELA MATCHEN, och att ryggaktionen var ett sätt att visa at man bryr sig. Att det är känslor inblandat. Vi hade kunnat göra som Goa Gubbar också, stått och sjungit "Grattis VF", men en sådan sak hade varit mycket mer pinsam anser jag. Då kan man ägna sig åt boule istället.

Att du itne har någon koll visar du genom att dr aupp detta redan överstökade ämne över en vecka i efterhand. Detta är redan glömt och förlåtet av spelare och supporters. Vi har alla gått vidare.

Och som sagt, uttala dig inte i nämnda ordalag om Madhawks. För då vet du inte vad du snackar om.
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
Stefan: Man gör inte så Stefan, har inte du idrottat själv? Stödet från publiken är A och O inom all idrott. Det är som en extra gubbe i laget. Visst kan det vara svårt när man ser att vissa spelare inte tar i för 100%. Men alla kan ha en dålig dag, sedan finns det självklart divor så är det i alla lag. Men vi fans är väl till för hela laget, inte för vissa spelare???

Måste säga att jag trodde DU av alla skulle tycka som jag. Men du är tydligen lika låg som de här dräggen som vände laget ryggen. Tycker det är så jävla osportsligt. Men det är väl som man har hört, Mif-fansen är bara medgångssupportrar???
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
Knegoff: Möjligt att detta skedde för en vecka sedan. Men nu är det så här lille vän. Jag bor 30 MIL ifrån Malmö och har ingen möjlighet att se laget spela. Har också en tajt ekonomi så jag kan inte åka iväg på bortamatcher heller. Läste om detta i media och såg det först i torsdags då Percys Pågar gick på TV4. Är ju lätt för dig att ha koll då du bor i Malmö. Finns faktiskt fans även utanför Malmö!!!!!!!

Sedan så hade väl Madhawks ett möte med Stefan Kreuger, det såg det iallafall ut som på Percys Pågar. Resultatet av det blev väl att de inte var välkomna in i omklädningsrummet längre. Tycker det är bra med kollektiv bestraffning. Så kanske Madhawks kan se till att göra sig av med nollorna som bara förstör??? När de väl gjort det så är de säkert välkomna igen.
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
Överstegrisen:

Stödet är A till 0 ja UNDER matcherna, detta hände EFTER matchen, men de kanske går matchen i matchen i omklädningsrummet också med Frölunda vem vet?

eftersom du kallar fansen som protesterar mot ett 20manna lags uppträdande drägg så bör du kalla samma lag för drägg som inte tackar fans som betalar vid hemmamatchen mot MoDo därefter eller?

F-n vilka j-kla drägg vi har i MIF Redhawks bara för att 60pers? vänder ryggen åt laget i EN match så skiter vi att tacka 5000pers i matchen efter... oooo just ja vi får ju bara 100.000kr/mån för att spela ishockey och ge järnet i ALLA matcherna och de på läktarna får "bara" betala 100-200kr så ut med dig på läktaren Anders match in och match ut och heja fram ditt drägg till lag. Skyll inte på ekonomin nu, hur bra ekonomi tror du Jojo mfl har efter att ha rest omkring land och rike och stöttat MIF i mot och medgång nu i flera år?

Notera att vad jag vet så har detta hänt EN gång, MIF har varit ett "skit" gäng nu i 5-6 år dock aldrig så under isen som i år dock men nog f-n har Madhawks och Co varit på matchen efter och hejat på laget igen.

Och nog var dem på MoDo matchen och hejade igen, och de lär vad jag hört hejat fram MIF under HELA matchen mto Frölunda mer jobb än vad MIF la ut på isen. Och för att få ett lag på 23spelare att ha en dålig dag samtidigt är lika enkelt som att vinna 59mille idag på V75.
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
Stefan: Värst vad du tog illa vid dig. Kan ju vara att det laget gjorde inte heller var så intelligent efter Modomatchen. Sedan så kallar jag inte alla fans för drägg, (ska vara tydligare i fortsättninge) utan bara de som helt enkelt innan match skanderade "hata göteborg" och som ställde sig med ryggen åt laget när de skulle tacka fansen. Tycker du de här två sakerna är rätt gjort av fansen???

Sedan vet jag inte om Mif av den här årgången är så mycket sämre. Betänk att vi har ett sämre lag på papperet än tidigare. Ta för två år sedan då vi låg sist fram tills omgång 15 tror jag. Då blixtvärvades Burra in i laget och vi steg. Kanske behövs lite nya avdankade stjärnor för att de övriga ska lyfta? Vi har inga stjärnspelare längre, men vi har bra spelare som alltför ofta inte tar tag i spelet. Men jag tror säkert att de jobbar på så gott de kan. Det största minuset inför den här säsongen var ju annars att Hannula försvann. Där ligger ju det mesta av Rydmarks poängskörd bl a. Jag har på känn att det lossnar nu snart och jag är inte orolig. Sedan är jag också inställd på att det kommer att bli tufft i år med kanske en kvalserie framåt våren. Men vi har några tuffa år framför oss i Mif. Men när vi väl har fått in våra egna juniorer i laget och de gamla köpespelarna försvinner så ska det nog ordna upp sig.

Jag ska iallafall inte vända ryggen till som några nötter gjorde uppe i Göteborg!!!
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
Överstegrisen: Att kalla dessa hjältar som står och hejar fram Mif på läktarna runt om i Sverige för medgångssupportrar var det lägsta jag hört. Betänk att dessa eldsjälar åker runt hela landet (samt utomlands om Mif skulle råka spela någon meningslös träningsmatch) TROTS att Mif spelat med huvudet under armen i 5-6 år nu med vissa små ljusa undantag.

Hade själv aldrig vänt spelarna ryggen men jag förstår verkligen markeringen. Kanske var det efter fel match den kom. Frölunda borta är inte lätt. Att däremot förlora hemma mot Brynäs och Linköping är helt oacceptabelt och värt gigantiska löneavdrag för många spelare.
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
Magnus: Jag drar ju inte alla över en kant. Men tydligen finns det "nollor" inom supporterskaran som beteer sig som drägg. Jag kan ALDRIG acceptera att någon/några skanderar "hata" innan en match. Eller att man vänder ryggen åt sitt lag efter match. Man kan möjligtvis bua åt sitt lag under match för att få dom att vakna till liv. Men aldrig vända ryggen åt dom. Men tydligen så tycker du, Stefan, Knegoff och flera att kan göra så då???
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
Tydligen har jag överreagerat enligt vissa över det som fansen gjorde mot laget i Göteborg i förra veckan då de vände ryggen åt laget efter matchen.

Jag är inget proffs när det gäller att se på hockey live, men jag tycker ändå att man inte ska vända sitt lag ryggen och inte låta dom få tacka klacken efter match. Jag kanske är gammalmodig men då får jag väl vara det då.

Har blivit idiotförklarad av bl a Stefan, Magnus, Knegoff mf l, men är van vid det. Törs säga vad jag tycker även om det känns obekvämt. Jag kanske påminner lite om Mif:s hövding Percy i det avseendet=)
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
Överstegrisen: Har inte idiotförklarat dig vad jag vet.
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
Magnus: Att du tyckte det var det lägsta du hört att mifsupportrarna är medgångssupportrar. Jag har sett Mif själv och tyvärr måste jag säga att klacken är väldigt bra i medgång men mycket sämre i motgång.
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
Överstegrisen:
Jag kommer nu ta upp mycket av det skräp du vräkt ur dig och svara på detta relativt sansat.

"Möjligt att detta skedde för en vecka sedan. Men nu är det så här
lille vän. Jag bor 30 MIL ifrån Malmö och har ingen möjlighet att se laget spela. Har också en tajt ekonomi så jag kan inte åka iväg på bortamatcher heller. Läste om detta i media och såg det först i torsdags då Percys Pågar gick på TV4. Är ju lätt för dig att ha koll då du bor i Malmö. Finns faktiskt fans även utanför Malmö!!!!!!!"

SVAR: Hur du pririoterar MIF lägger jag mig inte i, kan bara konstatera att du bekräftar vad jag tycker - vi som är från Malmö har koll, det har inte du, så sluta agera som om du vet allt. Och det finns många trogna fans runtom i landet utanför SKånes gränser som håller på MIF - och til skillnad från dig vet vad dom snackar om.

"Sedan så hade väl Madhawks ett möte med Stefan Kreuger, det såg det iallafall ut som på Percys Pågar. Resultatet av det blev väl att de inte var välkomna in i omklädningsrummet längre. Tycker det är bra med kollektiv bestraffning. Så kanske Madhawks kan se till att göra sig av med nollorna som bara förstör??? När de väl gjort det så är de säkert välkomna igen."

SVAR: Ja vi hade ett möte. Resultatet blev helt till skillnad från det du tror dig veta att Stefan Krüeger anser att vi är dom bästa fansen MIF har och att vi är trevliga och bra grabbar. Kollektiv bestraffning bra?Ja, och även barnaga, HIV, krig och rökning. Dessutom är Madhawks inga nollor. Och slutligen: Du är den siste som bestämmer när och om någon är välkommen igen.

"Magnus: Jag drar ju inte alla över en kant. Men tydligen finns det "nollor" inom supporterskaran som beteer sig som drägg. Jag kan ALDRIG acceptera att någon/några skanderar "hata" innan en match. Eller att man vänder ryggen åt sitt lag efter match. Man kan möjligtvis bua åt sitt lag under match för att få dom att vakna till liv. Men aldrig vända ryggen åt dom. Men tydligen så tycker du, Stefan, Knegoff och flera att kan göra så då???"

SVAR: Du gillar inte att någon hatar? Du kan itne acceptera det? vad ska du göra åt den saken? Till och med Goa Gubbar hatar, när kamerorna inte är på. Dessutom är det mycket värre att bua åt sina hjältar än att tyst men koncist visa dem vad man tycker! Är det något man aldrig gör så är det ändå bua!!!

"Tydligen har jag överreagerat enligt vissa över det som fansen gjorde mot laget i Göteborg i förra veckan då de vände ryggen åt laget efter matchen."

SVAR: För första gången har du helt rätt.

"Jag är inget proffs när det gäller att se på hockey live, men jag tycker
ändå att man inte ska vända sitt lag ryggen och inte låta dom få tacka
klacken efter match. Jag kanske är gammalmodig men då får jag väl vara det då."

SVAR: En egen åsikt har du väl helt rätt att ha. Svarar du för vad du gör och inte gör så svarar jag för mig och mina handlingar.

"Har blivit idiotförklarad av bl a Stefan, Magnus, Knegoff mf l, men är van vid det. Törs säga vad jag tycker även om det känns obekvämt. Jag kanske påminner lite om Mif:s hövding Percy i det avseendet=)"

SVAR: Du påminner inte om honom alls.

"Magnus: Att du tyckte det var det lägsta du hört att mifsupportrarna är
medgångssupportrar. Jag har sett Mif själv och tyvärr måste jag säga att klacken är väldigt bra i medgång men mycket sämre i motgång."

SVAR: Du har sett MIF nån gång och kan därför uttala dig om stödet i med eller motgång? Tänk över det uttalandet igen och fundera över hur trovärdig du är som källa där.
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
Knegoff: "SVAR: Du gillar inte att någon hatar? Du kan itne acceptera det? vad ska du göra åt den saken? Till och med Goa Gubbar hatar, när kamerorna inte är på."

Inte för att jag är medlem i GG, men det där skulle jag allt vilja att du utvecklade, ska bli intressant att höra vad du bygger ddet uttalandet på, med tanke på att jag är på 99% av hemmamatcherna.
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
Knegoff: Appropå dom som vänder laget ryggen, kan man kalla dom för Mif-foster?
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
Knegoff: Hur pallar du käre broder?
Jag kan inte ens komma på nått vettigt att skriva om.
Det har ju inte hänt nånting inom hockeyn på länge...
Annat var det förr! :o)
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
Jag hoppas tjafset om fansen i Göteborg slutar här och nu. Trodde inte det skulle bli sånt tjafs. Jag tycker det de gjorde var fel utav helvete, men tydligen så accepteras det utav de flesta fansen. Märkligt enligt mig, men skitsamma!!!

HV hemma på tisdag, 3 poäng eller hur???=)
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
danoj: På vilket vis hatar GG när kamerorna inte är på? Bara nyfiken...
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
MoK:

Jo, var just det jag också ville ha svar på, intressant formulering :)
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
Mr Leth: Ja jag undrar också det! :)

danoj (o MoK): Jag grundar det på att jag som skåning och miffare blivit hatad av flertalet "goa gubbar" i Scandinavium, i foajén. Där är inga kameror. Vi vet alla att icke-hatandet är rent och skärt mediahoreri. Fler frågor?

Överstegrisen: Jag också. är fruktansvärt trött på att bli smutskastad och slå ifrån mig helt onödiga anklagelser. Så: På Tisdag ska vi krossa HV! Jag kan LOVA att hat kommer förekomma SAMT att inga ryggar kommer visas för spelarna efteråt.

"Ååååååsså tar vi nya taaaaag..." (Mesig Frölundaramsa)
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
Knegoff:

Kom in i matchen tack om jämför inte den delen av "supportrar" från er som var uppe i göteborg med dom vi har i Scandinavium, blir äcklad av tanken, då speciellt med tanke på hur ni uppförde er, ta ansvar och stå för vad ni gör istället för att kasta skit på andra.
Kan säga att du säkert hade fått någon reprimand av mig med om du gått förbi mig i gångarna och gastat "hata göteborg" , det kan du fethajja.
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
danoj: Bara älska aldrig hata är ett skämt, finns det några förutom GG som INTE tycker det?
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
Magnus:

Som sagt, hatandet får ni stå för själva, känns bara fånigt när ni pekar på precis allt annat än er själva.
Finns det ingen som hellst självkritik inom era supporterled kan man fråga sig, fortsätt ni att skandera hataramsor under eran dokusoppa, det gynnar ju knappast er klubb hur man än vrider och vänder på det.
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
danoj: Jag bor ju i Umeå och jag skulle inte kunna tänka mig en Löven-Skellefteå match utan att klackarna tävlar i att hata varandra mest. Det är kultur, det är kul, det är full fart i 60 minter på läktaren. Inget fjäskande eller gullande med motståndarna utan 60 minuter av psykningar och kärlek till det EGNA laget. Man älskar SITT lag, de som försöker skada (läs ta poäng ifrån) mitt lag ogillar jag (och så även de flesta utom GG) otroligt mycket.
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
Magnus:

Vet inte vad du försöker antyda när du skriver "fjäskande eller gullande" men att se en klick miffon stå på ena kortsidan med en tv-kamera i fejjset och skandera "hata gbg", vari ser du det roliga?
Kan väll knappast gynna er publikutveckling där nere i skåne heller av att se sådana bilder, speciellt då om man vill försöka locka dit fler åskadare, exempelvis barnfamiljer mfl.
Men som sagt, fortsätt ni på eran inslagna linje, men kasta inte skit på andra för att folk har åsikter på hur ni beter er, för det är faktiskt ni som klubb som valt att profilera er i TV, därav kan det komma reaktioner!
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
danoj: "fortsätt ni att skandera hataramsor under eran dokusoppa" Finns det någon klack förutom GG som inte skanderar hata i bland? Jag känner inte till någon faktiskt. Skall inte påstå att jag är någon expert men jag vet att det förekommer i Luleå, Timrå och Övik.
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
danoj: Vari ser du det roliga att skandera "aldrig hata bara älska"?
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
Magnus:

Var det allt du hade att komma med?
Nu hakar du upp dig på småsaker, antar att det jag ville säga har nått fram till dig isf, läs och begrunda vad jag har skrivit, vet inte ifall du själv såg avsnittet från Göteborg, men att sitta och försvara ett sånt beteende är ju närmast tragiskt, för jag antar att du går under epitetet vuxen?
Era publikvärdar intervjuvades under pausen, tom dom tyckte att det var ett skamligt beteende, att sitta och försvara och försvara hela tiden tyder ju på brist på självkritik.
Nästan så man hoppas att ni trillar ner till SA så kan ni utkämpa er hatstrid med Rögle, och vi då slipper ert patetiska skanderande i Scandinavium.
Sen undrar jag fort vilka "kameror" herr Knegoff syftar på..
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
danoj: Hata Göteborg skanderas på Malmö Stadion när MFF spelar också och även när motståndarna ej har Göteborgsanknytning. Ska man bryta ner det till en "är du vuxen" diskussion kan man för böveln ifrågasätta att vuxna människor överhuvudtaget klär sig i matchtröjor, halsdukar osv och står och sjunger för ett gäng hockeyspelare som leker på isen. Hata Göteborg är en ramsa i mängden, sjungs av folk från skolålder och upp i medelålder i Malmö. Vuxet? Kanske inte, men det är ju ändå inte på allvar vilket jag hoppas att du förstår?

Det jag tycket var tragiskt i avsnittet däremot är att en statligt anställd person står och hotar fok med att de inte ska få komma in om de skriker hata. Det om något är patetiskt och oroväckande.
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
Magnus: Men herregud Magnus, sitter du här och försvarar ramsor som innehåller hat. Hade du gjort det om Percys Pågar handlat om ett annat hockeylag? Du tycker alltså att det är rätt hata skrika ut hataramsor???
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
Magnus:

Ajja, lägger ner detta nu, men jag upphör då aldrig att förvånas vilka åsikter folk har i olika frågor, det är en sak som är förbannat säker.
Dom enda som kan se ert beteende som acceptabelt är väll just ni själva, och det är förvånar mig inte ett dyft, era "prestationer" väckte avsky inte enbart i Göteborg, det ska du ha klart för dig.
Och glöm aldrig en sak, jämför aldrig våran publik/supporters med era, det är ni inte värda!
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
Överstegrisen: Ja
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
danoj: Nämn en supporterklubb förutom GG som tar avstånd från hata ramsor.
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
Magnus:

Av dom som är i Scandinavium så är det bara ni som årligen kör med det, andra supperterklubbar har jag personligen träffat innan match och det har varit kanontrevligt, såsom BSKV och TIK031 bla, där har ni riktiga hockeysupporters!
En liten fågel viskade i mitt öra att även er coach Stephan Lundh hade åsikter på ert beteende från matchen, för att nämna något.
Men fortsätt ni..jag menar hata verkar ju vara stencoolt!
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
Överstegrisen: Har ju vid flertalet tillfällen hört "Hata Malmö" skanderas. Gillar jag ju inte att höra men ser inget fel i att motståndarna skanderar det. De älskar ju sitt lag och hatar alla andra. Vad är felet? Jag menar det är inga slagsmål eller demolerade Avenyer vi pratar om utan en liten harmlös ramsa! Jag förstår inte vad som är så konstigt? Hur ofta har inte du hört "slå han på käften" skanderas? Det är i varje match och på alla arenor/hallar jag varit i som den förekommer. Vari ligger skillnaden?
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
Magnus: Ser ingen skillnad för jag gillar inte det heller! Jag försvarar inte någon sån ramsa till skillnad mot dig!
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
danoj: Har väl inget med cool att göra? Har bara med kärleken till det egna laget att göra. Varför har du inte träffat Mif-fansen innan match då? När jag är i Övik går det alldelses utmärkt att prata med Modosupporters i pauser före och efter match och skandera okvädningsord mot deras lag och dem under matchen. Det är ju för f*n bara en rolig timme i vardagens tristess! Jag menar jag har släktingar i Göteborg och jag hatar givetvis inte dem eller någon annan i Göteborg.
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
Magnus:

Precis, ändå verkar det som om flera här inne är av den åsikten då ni inte alls har några problem med den typen av beteende.
Appropå frågan varför jag inte har träffat några MIF'are så beror det i grund o botten på att jag helt enkelt inte känner några, det gjorde jag iof inte heller appropå tex TIK'are och BIF'are från början, det ska sägas, men till skillnad från dom så är det svårt att bygga broar med några när det enda man får höra när man reflekterar över sambandet MIF-Frölunda är "hata göteborg".
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
danoj: Har ju aldrig varit i Scandinavium och sett Mif-VFHC men jag har MYCKET svårt för att tro att "hata Göteborg" är den flitigast förekommande ramsan i Mifklacken! Gå fram till klacken nästa gång och du ska finna några riktigt trevliga killar. Killar som exempelvis i Övik ibland bor hos motståndarsupporters. Det som sker under match är givetvis INTE personligt.
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
Magnus: Jag har vart många gånger i Scandinavium och sett Malmö komma på besök. Ibland har jag suttit på andra sidan arenan och ibland på sektionen brevid MIF klacken. OCh oavsett när så dominerar alltid Hata Göteborg ramsan oavsett. Sen vet jag att flera av supportrarna är mycket trevliga killar det är ju en helt annan sak.
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
Magnus: Jag har nu läst denna tråd....magnus hacka inte på andra lag...... som detta:


danoj: "fortsätt ni att skandera hataramsor under eran dokusoppa" Finns det någon klack förutom GG som inte skanderar hata i bland? Jag känner inte till någon faktiskt. Skall inte påstå att jag är någon expert men jag vet att det förekommer i Luleå, Timrå och Övik.
Magnus @ Umeå Idag kl. 18:26
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
antzantz: Man kan ju undra om det överhuvudtaget spelas hockey i Malmö också. Eller är det bara klacken som betyder något?
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
Hong Kong: Ja jag fattar inte vart dom lagen kommer in i leken?
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
danoj:

"Magnus:

Av dom som är i Scandinavium så är det bara ni som årligen kör med det, andra supperterklubbar har jag personligen träffat innan match och det har varit kanontrevligt, såsom BSKV och TIK031 bla, där har ni riktiga hockeysupporters!
En liten fågel viskade i mitt öra att även er coach Stephan Lundh hade åsikter på ert beteende från matchen, för att nämna något.
Men fortsätt ni..jag menar hata verkar ju vara stencoolt!

danoj @ Göteborg Idag kl. 19:40 "

Blanda verkligen inte inte Lillis i det med hatandet.
Om sanningen ska fram så var vi 3 supportrar som träffade Stephan i lugn och ro i ett spontant samtal. Där sades följande ord: "Hat hör ju till, det kan man inte haka upp sig speciellt mycket på. Jag har varit i två klubbar som är hatade över hela landet, DIF och MIF. Jag kan ju säga att jag hatar Karlstad och Gävle exempelvis" ...
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
Börjar bli lite löjligt det här nu. Vissa tycker det är okey att hata och vissa tycker det inte, ingen av sidorna kommer att ge sig. Lika bra att lägga ner?
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
Danne_L:

Det jag stör mig på är en viss persons uttalande ang att "GG hatar när kamerorna inte är på" , jag menar ska man skratta eller gråta, vilka kameror??
När det blir skitsnack reagerar man.
Sen har du förövrigt väldigt rätt i det du skriver :)
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
Magnus: Citat "... vet att det förekommer i Luleå, Timrå och Övik". Har du över huvud taget varit i Timrå och sett en match så att du vet?
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
Johan J:
En sak vet jag.
När både Sundsvall Hockey & Timrå IK lirade i allsvenskan så var hata Timrå ett stående inslag.
Svaret dom fick blev alltid.
-Älska Timrå!
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
Magnus: Brooklyn Tigers/Gävle lägger inte krut på att sjunga hatramsor!

Vi har fullt sjå att sjunga överhuvud taget ;-)
Kommentera

Sv: SKÄMS SUPPORTRAR=(
Finns fler lag i ES som klackarna har skrikit hata. Kan intyga det, men av betydligt lägre toner. Bosatt i gävle och på bortastå då jag går på Brynäsmatcher så då är det ganska självklart att man hör vad som skriks. Men jag har aldrig hört timrå´s supportrar skrika ngn sånt.
Inte vet jag varför men så är det. Och tror och hoppas att det aldrig kommer förekomma. Men hatramsor från andra lag har jag hört, "Många gånger" bl.a Malmö, FBK, LHC, DIF!
Så är det men det är oftast små grupper som gör detta så det hördes inte mkt. Men men att göra det som MIF är tokigt, väldigt tokigt eller hur?
Kommentera

« · 324557