1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

496305 inlägg · 4090 ämnen

Inlägg #1163491

Sv: RE-building the future 09/10

Paddan: Jag tror ingenting. Men visst är det troligt att han väljer en klubb med mer pengar.  Men då spelaren i fråga haft en tung period i sitt liv så vet man inte riktigt vad som räknas som bra för familjen och vem vet hur stor roll Steen och gamla modoiter kan ha i locktonerna.

Men om jag inte förstår det hela helt fel så har väl FBK några som redan spelat tillsammans med killen samt att de bör ha lite mer kosing på banken.

Vore på papperet ett otroligt bra nyförvärv och man börjar fundera på vad som finns som backup om han inte skulle dyka upp.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 09/10
MorganaLefaey: Väljer en klubb med mer pengar? Om man bortser från rika utländska klubbar borde väl inte MoDo ligga sämre till än konkurrenterna ekonomiskt sett, dels har man ju under flera års tid varit en av de rikare föreningarna, men framförallt har man ju gjort sig av med en hel hög spelare som förmodligen suttit på rätt dyra kontrakt, som till exempel Krizan, Wernblom, Hedin, Warg samt finnarna. Där borde man ju rimligtvis ha frigjort en angenäm summa pengar som kan användas till spetsförvärv typ Haydar och Krog.
Kommentera

Sv: RE-building the future 09/10
MorganaLefaey:

Jag är ingen ekonom, men...

vore det inte läge att använda en del av eget kapital till Haydar om lönebudget skulle överskridas. Har det funnits något år som det har varit viktigare att få in en stjärna i laget än just detta år?

Jag är normalt motståndare till att chansa och äventyra klubbens ekonomi. Men just nu idag när Modo behöver få tillbaka förlorat förtroende tycker jag att man ska göra ett undantag.

Vi behöver återvinna förlorat förtroende och Modo har gjort rätt på nästan alla punker sedan man kickade Jerrry, Ecke m.fl. Skulle man också lyckas knyta upp ett par feta förvärv så borde förtroendet vara möjligt att återskapa.
Kommentera

Sv: RE-building the future 09/10
MorganaLefaey: Tja, Tobias Enström har väl spelat ett antal matcher tillsammans med Haydar den gångna säsongen. Får hoppas att Enström talat väl om MoDo.
Kommentera