1150x200-modo-header2-kopiera.webp

MoDo Hockey

496307 inlägg · 4090 ämnen

Inlägg #1163497

Sv: RE-building the future 09/10
MorganaLefaey:

Jag är ingen ekonom, men...

vore det inte läge att använda en del av eget kapital till Haydar om lönebudget skulle överskridas. Har det funnits något år som det har varit viktigare att få in en stjärna i laget än just detta år?

Jag är normalt motståndare till att chansa och äventyra klubbens ekonomi. Men just nu idag när Modo behöver få tillbaka förlorat förtroende tycker jag att man ska göra ett undantag.

Vi behöver återvinna förlorat förtroende och Modo har gjort rätt på nästan alla punker sedan man kickade Jerrry, Ecke m.fl. Skulle man också lyckas knyta upp ett par feta förvärv så borde förtroendet vara möjligt att återskapa.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: RE-building the future 09/10
hellge: Jag tycker inte att MODO ska budgetera med ett underskott. Det vore oklokt att en ny ledning ska starta med att gå back. Istället ska man böna och be på sina bara knän till ALLA att ge oss en chans, låt oss få ett kapital att röra oss med så ska vi jävlar i mig sätta MODO på tronen igen. Misslyckandenas tid är förbi, nu ska vi sasta och vi ska göra det klokt.
Kommentera

Sv: RE-building the future 09/10

hellge: Jag kan inte annat än hålla med. Man behöver visa sponsorer och publik att man vill vara i toppen och då kan man nalla lite på eget kapital. Så länge man inte gick så otroligt mycket minus förra säsongen plus alla kickade så man inte har något kvar. Men så illa skall det inte behöva vara.

Såg att Brynäs vände ett negativt kapital till ett positivt senast och att det var en skillnad på en hel del mille. Men då gick de till slutspel med en trupp som såg ut att den skulle vara avhängd vid omgång 7 också.

Kommentera