1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495014 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1380744

Sv: Apropå ingenting...
MorganaLefaey: Titta på matcherna istället och bilda dig en egen uppfattning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Olle: Haha. Jag har väl för f-n sett varenda SC match detta år. Vilket jag inte tror du gjort. Sen så lägger du fram dina åsikter som sanning och på ett vis som gör att det märks hur du vill få det till att sticka i ögonen på oss.

Jag har väl varit en av dem som varit mer kritiska till dem i denna GB vilket visar att du egentligen inte ens läser vad vi skriver utan bara vill få fram ditt budskap. Just +/- kan vara förrädisk att följa slavisk i ett kortare perspektiv. De klev precis ut ur båset vid 2 mål. Supertabbe av Edler och självmål av Luongo kan man inte heller påverka speciellt mycket. Detta påpekade också tränaren då deras +/- fördes på tal.
Men jag kan hålla med om/vilket jag påpekat förut att de inte alls varit lika framstående. Men när man läser dina alster så låter det som om de är värdelösa och då tror jag inte du sett matcherna.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Olle: Det handlar om att vara bäst när det gäller. Daniel Sedin fick gamewinnern i sjunde och avgörande medan Henrik Zetterberg gav bort pucken till viktiga 2-0 i sjunde och avgörande. Hur bra man varit i grundserien eller tidigare i slutspelet kvittar. Det som spelar roll är om laget är kvar i kampen om bucklan eller inte.

Nu blir det en kamp mellan några av ligans största playoff chokers: Tvillingarna Sedin mot Big Bird och Marleau. Det kan bli riktigt intressant!
Kommentera