1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495015 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #1380750

Sv: Apropå ingenting...
Olle: Haha. Jag har väl för f-n sett varenda SC match detta år. Vilket jag inte tror du gjort. Sen så lägger du fram dina åsikter som sanning och på ett vis som gör att det märks hur du vill få det till att sticka i ögonen på oss.

Jag har väl varit en av dem som varit mer kritiska till dem i denna GB vilket visar att du egentligen inte ens läser vad vi skriver utan bara vill få fram ditt budskap. Just +/- kan vara förrädisk att följa slavisk i ett kortare perspektiv. De klev precis ut ur båset vid 2 mål. Supertabbe av Edler och självmål av Luongo kan man inte heller påverka speciellt mycket. Detta påpekade också tränaren då deras +/- fördes på tal.
Men jag kan hålla med om/vilket jag påpekat förut att de inte alls varit lika framstående. Men när man läser dina alster så låter det som om de är värdelösa och då tror jag inte du sett matcherna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
MorganaLefaey: Nu tycker jag att du är lite orättvis. Jag har själv sagt att vissa kommentarer är medvetet elaka men det är med glimten i ögat. Självklart riktar jag mig inte till alla här inne, lika lite kan jag väl läsa vad precis alla skriver. Däremot tycker jag att det finns en del av er som verkligen kör huvudet i sanden när det gäller tvillingarna.

Har man sett deras matcher så kan man fan inte ursäkta deras +/- med att dom råkat hoppa in från båset vid fel tillfälle eller att det beror på andra spelares "supertabbar". Mycket minus över en kortare period säger väl mer om formen än om deras kvalitéer som hockeyspelare men nog fan är deras minus välförtjänta.

Mot hawks hade dom en serie av 2-3 matcher då man åkte runt och filmade (blev även utvisad för det), gjorde efterslängar och tog klantiga utvisningar. Mot predators har dom visat bättre inställning men jag tror fortfarande inte att de lever upp till förväntningarna.
Kommentera