1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495015 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #2441803

Sv: Apropå ingenting...
Olle: Såklart är det tufft att komma in på marknaden så sent men det går att göra det bra ändå. Bara för att HV och ni misslyckades så betyder det inte att vi skulle. HV har värvat dåligt samtidigt som dom överskattade sin backsida från start. Ni hade en för dålig bredd (mycket pga det ekonomiska) och så hade ni fågelholken som tränare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
modomille: vet inte om man kan säga att HV har misslyckats, dom har värvat ALLT som funnits på marknaden, dom har köpt lös spelare under kontrakt från andra lag och dom har till och med fått in Hjalmarsson som definitivt ska vara en toppback i SHL. Jag tror att SHL är en helt annan business nu än senast ni var uppe men visst, finns väl inget som säger att ni måste misslyckas.

Sen tycker jag att du har fel när du säger att Timrå misslyckades, vad har du för krav på nykomlingen? Är det att undvika kval? Jag skulle säga att man i viss mån har lyckats om man överlever första säsongen men även i Timrås trupp idag finns det ju spelare som är kvarlevor från allsvenskan så jag tror inte att man är säker bara för att man överlever första säsongen heller.
Kommentera