1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495014 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #2441811

Sv: Apropå ingenting...
modomille: vet inte om man kan säga att HV har misslyckats, dom har värvat ALLT som funnits på marknaden, dom har köpt lös spelare under kontrakt från andra lag och dom har till och med fått in Hjalmarsson som definitivt ska vara en toppback i SHL. Jag tror att SHL är en helt annan business nu än senast ni var uppe men visst, finns väl inget som säger att ni måste misslyckas.

Sen tycker jag att du har fel när du säger att Timrå misslyckades, vad har du för krav på nykomlingen? Är det att undvika kval? Jag skulle säga att man i viss mån har lyckats om man överlever första säsongen men även i Timrås trupp idag finns det ju spelare som är kvarlevor från allsvenskan så jag tror inte att man är säker bara för att man överlever första säsongen heller.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Olle:
Miele var väl ingen höjdare i Malmö om jag förstod saken rätt 33 dessutom, Nättinen är ingen given poängmakare, Bödkker 32 och på nedgång. Sen blev Andre P bra men det var inte givet, tedenby är en bra SHL spelare men ingen som gör skillnad. Eric M var på förhand rätt så bra. Elvenes var på förhand också bra men honom dumpar de av någon anledning och behåller annat skräp.

Nu kanske man inte hade hade så mkt att välja men kändes som rätt dåliga värvningar på förhand. Bör ju rimligen funnits något bättee. Under säsong så har man fyllt på bättre Kaski och Lenc tycker jag varit hyfsade men det är inte de där värvningarna man tänker ”åh den var smart”.
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Olle: Syftade mest på vad dom gjorde off season. Miele, Nättinen och Bödker har inte direkt varit några succéer. Tre tilltänkta bärande spelare. Målet är väl att hålla sig kvar och det lyckades ni inte 18/19, var nära att skita sig förra säsongen med men Anders intåg var räddningen.
Kommentera