1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

495014 inlägg · 4087 ämnen

Inlägg #2441854

Sv: Apropå ingenting...
Olle:
Miele var väl ingen höjdare i Malmö om jag förstod saken rätt 33 dessutom, Nättinen är ingen given poängmakare, Bödkker 32 och på nedgång. Sen blev Andre P bra men det var inte givet, tedenby är en bra SHL spelare men ingen som gör skillnad. Eric M var på förhand rätt så bra. Elvenes var på förhand också bra men honom dumpar de av någon anledning och behåller annat skräp.

Nu kanske man inte hade hade så mkt att välja men kändes som rätt dåliga värvningar på förhand. Bör ju rimligen funnits något bättee. Under säsong så har man fyllt på bättre Kaski och Lenc tycker jag varit hyfsade men det är inte de där värvningarna man tänker ”åh den var smart”.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Tarasov: nä jag säger inte att HV71 har värvat bra. Däremot tycker jag det säger en del när en klubb som HV71 inte får tag på bättre spelare, som nykomling. En del av det kanske är fingertoppskänsla från sportchef men jag tror en stor del av det är att det inte funnits det önskvärda spelarmaterialet på marknaden. Pengar har ju inte direkt fattats. Sen ska man ju komma ihåg att dom flesta experter hade HV71 i den absoluta toppen av tabellen som tips, med många av dom nämna spelarna i åtanke. Tycker att det är backsidan som sviker HV. Samma sak gällde för Timrå förra säsongen, det var inte forwards som var för dåliga. Här tror jag Modo får ligga i. Jag kan mycket väl ha fel men som sagt, jag ser två backar som på förhand funkar i SHL men jag ser också en massa backar som ni har på kontrakt även över nästa säsong om ni skulle gå upp.
Kommentera