1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

492369 inlägg · 4084 ämnen

Inlägg #2720345

Sv: Apropå ingenting...
KB: Som jag skrev tidigare så utförs många bestialiska mord av människor som genomgår psykoser. Min poäng är att psykosen är en förklaring, men ingen ursäkt.

Dvs jag kan tycka att det är sorgligt att Reichenberg tog sitt liv, men samtidigt anse att det är en egoistisk gärning. Det är fullt möjligt att hålla flera tankar i huvudet samtidigt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Säger ingenting om att man inte kan hålla två saker i huvudet. Jag ställer mig fortfarande bara kritisk till en del av ditt inlägg som satte igång denna diskussion. ”Att ta sitt liv är en extremt egoistisk handling, där man tar den enkla vägen ut och låter de man älskar städa upp skiten.”

Först och främst att det är bedömning som en främmande person på internet överhuvudtaget kan göra utan att veta mer om omständigheterna än några citat på en kvällsblaska. Samt att det ska vara något som ska kunna konstateras som en absolut sanning utan undantag. Men nu tolkar jag det som att du trots allt kan se ursäktande omständigheter, med ditt senare inlägg med Robin Williams?
Kommentera

Sv: Apropå ingenting...
Bad_Brett: Jag har aldrig förstått det där med att folk säger att något kan vara en förklaring men ingen ursäkt, för mig är det samma sak.
Kommentera