1150x200-modo-header2.png

MoDo Hockey

494263 inlägg · 4086 ämnen

Inlägg #2728869

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
Shangattay: Som sagt. Jag tror inte vi kommer vara nöjda med ett tredje backpar med Byström och Rundblad, Bernhardt och Rundblad eller Bernhardt och Byström.
Vi körde Runblad med Bernhardt ifjol och då blev det fullständig katastrof den gången. Jag tror att Karlin och hans manskap måste få inse att det inte fungerar, innan de till slut delar på Norlinder-LaDue. (Alternativt kör Bernhardt med Näsen).

I och med att Bernhardt spelade mest av samtliga backar ifjol har jag svårt att se att han bänkas inledningsvis. Pontus är nästan med säkerhet tillbaka till premiären.

Det kan också vara så att Måns spelar istället för Aagaard för att han är mest lik Aagaard i spelstil. Ska man utvärdera den kedjan så blir det mest matchlikt. LP och Niederbach är ju betydligt mer lirare, så balansen i kedjan blir klart annorlunda med dem.

Jag tror att vi fans lägger mycket större vikt vilken kedja som läggs upp som förstakedja. Ifjol var det bara en lek på papper och speglade inte hur istid fördelades. Det lär vara samma den här säsongen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
J F K: Ett problem med dagens ishockey är att det blivit utdaterad att spela 1 offensiv och 1 defensiv back tsm.
I dagens hockey är det bättre att ha 2 backar som är någorlunda lika i spelstil.

I Modo sticker väl egentligen ingen back ut åt något håll sådär anmärkningsvärt mycket men jag tror ändå man vill starta på ett visst sätt.
Näsén bör spela med Bernhard för att se om dom träffar formen igen, Rundblad har inte lyft på försäsongen men man bör ge honom 6-7 matcher i serien innan man gör rockader där.
Byström har varit topp4 under försäsongen och kan i dagsläget endast petas av Näsén som jag ser det.

Just nu är det väldigt svårt att sätta backparen då några är ur form och någon är sjukskriven.
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
J F K: Håller med om backparen. Jag skulle satt upp det typ så här.

27 - 7
40 - 6
23 - 2
71

Lite lustigt för övrigt att våra högerfattade backar kör med en siffra i sitt nummer. Enkelt att komma ihåg!
Kommentera

Sv: Försäsongsmatcher hösten 2024
Fint att se att så många verkar ta förslaget från BobbyG till sig. Mycket positivt både här och i brynäsboken, så förhoppningsvis kan vi alla bete oss som vuxna ikväll oavsett matchresultat.

Önskar er lycka till inför kvällens drabbning. Må bästa lag vinna (även om det egentligen inte betyder ett skvatt).
Kommentera