NHL

14645 inlägg · 804 ämnen

Inlägg #1162013

Sv: Stanley Cup 2009
Lill-strimma: Alla kan göra en plattmatch. I övrigt står jag fast vid det jag sa, Red Wings har för många europeer för att det ska bli några känslor i deras matcher nu för tiden. Spelskickliga och med en kompetent uppsättning backar men ack så tråkiga att se på.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Stanley Cup 2009
Olle: "Red Wings har för många europeer för att det ska bli några känslor"

Här saknas det inte fördomar och förutfattade meningar i alla fall. Det måste alltså varit för att Niklas Kronwall är född i Europa som Chicago inte riktigt kunde tända till igår?

Ärligt talat så är det där ganska förlegade tankegångar. Lite Niklas Wikegård som tror att alla tjecker filmar och alla ryssar är divor. Sätter man ihop olika kulturer i samma miljö, vilket man gjort i NHL i stor utsträckning de senaste 20-30 åren, så lär de sig av varandra.

En stor anledning till att hockeyn gått framåt i NHL är ju på grund av alla influenser från andra länder.

Detroit saknar absolut inte känslor i sitt spel. Tror du att man kan vara så framgångsrik om man spelar utan känslor? Detroit är däremot NHLs smartaste lag. Vilket inte har speciellt mycket med svenskar eller européer att göra utan snarare med deras välarbetade system med att plocka in spelare som är bra så många olika saker som möjligt.

Att det har blivit många européer beror mest på att bra spelare på den här sidan kontinenten lättare "missas" i draften.
Kommentera

Sv: Stanley Cup 2009
Olle: Ursäkta en gammal farbror men vari ligger det tråkiga i Detroitsspel som du "ackar i tråkighet"?
Vem gillar inte Kronwalls resoluta tacklingar, Lidströms underbart vackra backspel som öär en skön konst eller Ericssons resoluta backspel som inte bangar för en fight när det behövs?
Att inte provoceras av Chicagos barnslighteer var moget ingenting annat, behövdes inte markeras ett dugg eftersom reviret var inpinkat redan.

Jag håller absolut inte med ang. att Detroit är tråkiga, tvärtom, men jag gillar Detroit o du gillar vad jag förstår Chicago.

Det enda som förenar oss är Timrå men det är å andra sidan fast cementerat, så en liten spricka i fasden rämnar inte det. :)
Kommentera

Sv: Stanley Cup 2009
Olle: Visst kan alla göra en plattmatch.
Lite lustigt ändå att man gör det o viker ner sig så totalt, när man varit som kaxigast innan match o pratat så stort om både det ena o det andra.
Många ord o liten verkstad blev det.
Kommentera