1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586512 inlägg · 6217 ämnen

Årsmöte 2002 SK

« · 98282 Till forumet


Sv: Årsmöte 2002 SK
Redax 2: Firman vi anlitar lämnar ett cirkapris efter hur många transaktioner på bank, postgiro och kassa man har per år. Jag gissar att många andra firmor också gör så. Alltså går det att ta bokföringen för ett "normalår" och begära en offert. Bäst av allt, föreningen hushållar på detta sätt med de ideella krafterna. Vi är inne på samma spår, intäkterna kan bli ännu högre när styrelsens arbetssätt blir effektivare (och roligare).
Kommentera

Sv: Årsmöte 2002 SK
det TIK08 dra upp om att skramla ihop pengar till
TIFOn låter som en bra ide.. en tanke kan vara att vi
alla olika TIMRÅ IK suppklubbar i landet utmanar varandra??

ett problem kan vara att vi alla har en sån stor skillnad på
antalet medlemar..men nu ska vi inte se problemet utan
kanske någon (El Maco??) kan komma på en matimatiks
tjofräs som gör att man slå ut det man har samlat in kontra
medlems antalet?? och sedan utse en TIFO vinnare??..
detta går säkert att utveckla..är det någon annan som har fler ideer?


Redax 2:
en Glenmorangie från 1975... så du har sådana
godingar på lagret...och du behöver inte en ny kompis..;0)
Kommentera

Sv: Årsmöte 2002 SK
gud: Det hände en hel del på årsmötet. Bl.a. fick besökarna ta del av "Resultat och balansräkning". För den som är insatt inte en rad om Ing. balans eller Utg. balans. Vidare kan sägas, vilket borde vara anmärkningsvärt. För att vara supporterklubb borde huvuduppgiften vara att stötta huvudklubben. Ur resultat o balansräkningen kan t.ex. följande noteras Gåva till Timrå IK, 0 kr
-98-99 var det 50.000, 00-01, var det 24.500.
Pris till årets lirare: för säsongen 99-00, var det 5.000, för säsongen 00-01 var det 7.522 och för den gångna säsongen var det alltså 0 kr.
I o med att medlemskortet nu blir lite dyrare 200 kr, borde det kunna avsättas medel så att supp.klubben kan dels skänka Timrå IK en slant, dels kunna stötta en yngre förmåga med ett mindre bidrag.
Supp.-klubben får nu en ny styrelse. Hoppas verkligen att de tar som huvuduppgift att varje år kunna avsätta medel till att verkligen stötta Timrå IK.
Varför jag icke tog upp detta på årsmötet var dels för att, när övriga frågor kom på tapeten ordförande för mötet ville sluta så fort som möjligt. Dels för att jag blev så förvånad o inte fattade galoppen på en gång.
Kommentera

Sv: Årsmöte 2002 SK
Olgas furir: För att SK ska kunna stötta klubben så bör man ha visst positivt flöde i kassakistan. Med tanke på att SK blivit av med kiosken, webshopen och andra inkomstbringande poster så får man vara glad att gå +/- 0.
Kommentera

Sv: Årsmöte 2002 SK
Kan inte förstå vad svårt supportreklubben har att skaffa pengarna.
Patronerna tex har en 6-7 sponsorer som dom får vardera 10 000 kronor från, om det inte är mer. Det är pengar som enbart används till TIFOn.
Så sponsorer borde det gå att fixa
Kommentera

Sv: Årsmöte 2002 SK
Olgas furir:

Tycker inte supporterklubben ska skänka Timrå IK en krona. Bättre att läga pengarna på billigare resor så att det finns supportrar på plats som kan stötta laget. Tycker även att det är viktigare för supporterklubben att satsa pengarna på tifon så att det skappas en härlig stämning på läktarna och att det på så sätt lockar mer folk till matcherna.
Kommentera

Sv: Årsmöte 2002 SK
Marcus: Vad menar du med "att vi blivit av med".
Kommentera

Sv: Årsmöte 2002 SK
badger: Med gemensamma krafter kan vi nå långt. Det har gått förut och varför skulle det inte gå nu. Blivit av med eller inte har längre är bara definitioner som är ointressanta..
Smått ironiskt att man inte lyckas fått konfetti i ett av landets största trä- och pappersindustricentrum..
"Tifo" förekom spontant förr.. Hemmagjorda sprejade/målade flaggor fram ur alla vrår. Tävling kanske... med jury där vinnaren vinner en attraktiv bortaresa etc... eller varför inte omröstning på hemsidan. Forza TIK supporters! Mer än en spänn till TIK ska vi klara av i år...
Kommentera

Sv: Årsmöte 2002 SK
Marcus: Självklart tycker jag det är viktigt att man har tifo-arr. på matcherna o hejar fram laget, skapar positiv stämmning. Jag förstår också att detta inte är gratis. För att kunna göra detta behövs slantar. Därför var jag en av dem som röstade för 200 kr:s medlemsavgift. Detta i syfte för att få in mer pengar än att det skall gå jämnt ut. Dessutom bör det gå att skaffa mer sponsorer till SK. Allt för att kunna stötta TIK. På mer än ett sätt.
Kommentera

Sv: Årsmöte 2002 SK
dr Dängroth: För att upplysa dig så kan jag säga att SCA sponsrade med åtskilliga kartonger papper förra säsongen.
Tävlingar kommer inom kort med viss belöning på avslutnings festen.... mer info kommer om det.

Det som behövs är ekonomiska sponsorer som kan ge pengar till beställningar....

Fast först och främst skall nog styrelsen utse den nye tifo-ansvarige! Efter det får han/hon samla ihop sin trupp.
Kommentera

Sv: Årsmöte 2002 SK
Har på grund av rådande familjelagar inte kunnat närvara på HS sedan början av förra veckan så jag har missat en hel del. Läst ikapp nu och beundrar idéerna som ploppat upp i denna tråden gällande TIFO m.m.

Jag tror det kan bli väldigt svårt att hitta sponsorer och personer nu som är redo att gå in med pengar i en verksamhet som är helt ny. Vi måste börja med att utnyttja de små medel vi har tillgång till just nu och göra något väldigt bra av det, så att folk får upp ögonen för vad som är på G. Att hitta sponsorer för något som är så pass nytt som TIFO är i Timrå skulle jag tro är ruskigt svårt (därmed inte sagt att man inte kan försöka). Om vi lyckas arrangera några tifon i början som tidningarna uppmärksammar skulle jag tro att det början rinna på därefter.

En väldigt stor inkomstkälla skulle kunna vara så kallade "banners" som man sätter upp på hemsidan (hemsidan är ett mycket mer angeläget problem än tifo) och som folk kan klicka på så dimper det ner 1 krona per klick. Vad finns det egentligen för inkomstkällor som man kan använda sig utav utan någon större ansträngning? Förslag?

Det jag undrar hur pass stort intresset är bland medlemmar i SK att hjälpa till med tifo? Jag kommer förmodligen och förhoppningsvis ingå i TIFO-Gruppen (namnförslag på gruppen är också väldigt välkomna) och resten av HF också. Men det behövs fler, speciellt idéer.

Om allt klaffar så ska vi kunna segla upp i topp bland hockeyklackarna i Sverige gällande tifo, inte så svårt med tanke på att TIFO-kulturen inte växt sig så stor inom svensk ishockey eller hockey i största allmänhet. Just därför ska vi gå försöka vara första gruppen som verkligen satsar och sen så kommer det säkert fler. Konkurrens är bara bra, se bara på fotbollen. Stockholmsgrupperna där åstadkommer otroliga arrangemang, ej att förglömma Patronerna också. Men 08:orna är på en egen nivå.
Kommentera

Sv: Årsmöte 2002 SK
Knylan: banners på hemsidan tror jag kommer att bli kanonbra.
Kommentera

Sv: Årsmöte 2002 SK
Bergius: Givetvis, fast en hemsida saknas tyvärr. Men om det fanns en och man hade banners och folk klickade på dem, låt oss säga 1 krona per klick så kan det inbringa bra slantar, med tanke på att sidan förmodligen skulle ha många besökare. Nu dras iofs skatten av på de där pengarna men det blir en hel del slantar iaf om folk är givmilda.

Forssa Timrå!
Kommentera

« · 98282