1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

585930 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #1458718

Sv: Apropå nånting...
Tommy Andersson blir perfekt i båset! Han har erfarenhet efter flera år och dessutom tror jag inte han kostar lika mycket som många andra "storfräsare". De pengarna kan de lägga på eventuella nyförvärv istället. Jag tror till 100% att Nubben har ett ess i rockärmen. Han kommer nog plocka in ett par spelare innan fönstret stänger. Varför det dröjt ut på tiden tror jag har att göra med att han vill tränaren ska ha sin syn på vilka spelare han vill ha i truppen. Tommy kanske har några speciella önskemål vad han vill ha för nåt för att få igång laget. Sedan tycker jag Timrå kan plocka in ett par juniorer till också... ge dem chansen nu sista omgångarna som återstår av grundserien. Vad vet vi, det kanske finns någon där i juniorleden som totalt exploderar och blir en ny Zäta, Lander eller Pääjärvi :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...

TRL: Önskar verkligen att jag kunde ha samma optimistiska syn som du. I stället tror jag precis tvärtom. Dvs att Nubben väntar med nyförvärv därför att han avvaktat för länge och väntat på spelare 'med rätt karaktär', istället för att hugga på det som fanns. Nu är det både brådis och för sent.

Jag tror också att det största misstaget, förutom att behålla Perraz längre än till förra novemberuppehållet, var att från början inrikta sig på att långsamt förändra laget till kvalserien. Jag hade hellre sett 'all-in', och snabba åtgärder för att försöka undvika densamma.

Jag tror att den här utdragna långbänken varit rena döden för spelartruppen (och oss supportrar). Det snackas om att det ska värvas, 'kommer det in flera spelare är det klart att några måste lämna också', osv. Sen händer det jävligt lite. Visst, Pikken och Högström. Men det var ju lågoddsare båda två, och inget som kom som en överraskning för någon.

Men hur blir det med Murran, t ex? Om vi nu bortser från hans brister och vad vi tycker om hans spel i övrigt, så...är det väl ingen tvekan om att det låg någon substans i snacket om att han var på väg till LHC. Nu sprack det - enligt rykten - med hans tilltänkta ersättare, och då stannar Murran. Tills vidare. Är han kvar kommer han, vare sig vi vill eller inte, vara en av dom som ska göra det. Spela för att hålla laget kvar i serien. Kommer såna här manövrar göra honom villigare eller än mer ovillig att 'offra en arm för laget' ?

Nej, jag tycker det mesta är pajaseri för tillfället. Och har så varit under hela säsongen. Jag vet att ingen håller med, men...Nubben. Vilken boost det blev när han kom in i klubben. ('Jamen, fatta hur det skulle sett ut om han INTE kommit! Det här är bara ett tecken på allvaret, när inte ens HAN...osv osv') Sicket lall. Försöka bygga om ett helt jävla lag mitt i säsongen. Indirekt säga till spelartruppen: 'ni är så jävla dåliga att jag måste byta ut ett antal av er för att det här ska funka. Det är inget fel på träningarna, det är ni som suger'.

Nej, jag är utomordentligt skeptisk. Köpa, köpa, köpa. Det är Nubbens melodi nuförtiden. Den körde han ju friskt med i Frölunda. Byggde dom mest felkomponerande lagbyggen för de högsta summor en sportchef någonsin haft till sitt förfogande. När det blev bajs av allt, sparka, köp nytt. Lappa, laga. Hets, hets. Det funkade inte då, och jag är allt annat än övertygad om att det kommer att funka nu heller. Bremberg, Molinder. Var hittar vi genialiteten i dom värvningarna? På vilket sätt säger dom 'ah, det var annat än Linkan-förstärkningar det!!1' ?

Pajaseri!

Kommentera