1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587554 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #1641743

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Magnus Rövarn :   Tyvärr lever TIK fortfarande i den ekonomiska skuggan av vad de tidigare makthavarna i Timrå företog sig under glansdagarna, men man har nu börjat jobba hårt för att få rätsida på detta, och jag är ganska så säker på att Nollan & Co, vill få ordning på torpet, men att det nu i stort sett inte finns utrymme för detta då läget är alltför allvarligt. Möjligt att en investering från Kommunen kan spridas ut över tid, och därmed lätta på ev. skattetryck i kommunen. Vi kan ju se hur det gått med Leksand, som oxå var på gränsen, men nu är uppe i SHL igen, Leksand är ju ingen direkt metropol det heller, och utan hockeylaget, skulle det nog bara vara en ort där folket från fjollträsk firade midsommar, och i Timrå har vi inte så många semsterfirare men däremot ett klassiskt hockeylag. Så förhoppningsvis kan kommunen och TIK finna en lösning som ger en win/win situation :-) 
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Timrå IK:s ekonomi

Gorkyman: Jag är fullständigt rörande överens med dig på den punkten. Det är sviterna av det föregående styret som ligger till grund för vart vi befinner oss i dagsläget. Det är djupt tragiskt och väldigt jobbigt känslosamt att behöva konstatera detta.

Men det är svårt att sätta någon tilltro till något som är ytterst tveksamt. Det är enkelt att motivera en "satsning" utifrån att Timrå behöver hockeyn och för den som älskar laget och är genuint intresserad. Men det finns ju bevisligen två sidor av ett mynt och hur skall du kunna se någon utanför kretsarna i ögonen och kunna motivera att det som sägs denna gång är den absoluta sanningen och det inte finns några dolda motiv eller unkna historier begravda någonstans som sedan ploppar ur från ingenstans som en obehaglig överraskning och ställer allting på sin yttersta spets ännu en gång?

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Timrå IK:s ekonomi
Gorkyman: Det kommer i så fall övertid att påverka skattetrycket positivt. Investeringen kommer att finansieras som andra större investeringar och ge ett positivt utfall, inte minst i jämförelse med konsekvenserna om ett övertagande uteblir.
Kommentera