1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586418 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2231138

Sv: Apropå nånting...
RasmusVS: nej det jag menar är att ungarna i viss mån skiter i hockeyn men det kan Timrå IK skita i bara dom betalar entrépengen. Släng upp några VR-bås där dom kan skjuta slagskott och träna snurrfintar med Connor Mcdavid, kan man sen trycka i dom Hot Wings med lökringar på sidan så kanske CS Go hemma framför datorn inte väger så tungt längre? Speciellt inte om man slänger fram snabbmakaroner och falukorv på mat(förhandlings)bordet om dom väjer att stanna hemma istället.

Målet måste ju vara att betala 200 spänn för biljetterna och sen 200 på nöje/mat och 4 pers till hallen, inte 600 spänn för biljetterna för 2 pers och sen 25 spänn i kiosken för en byxvarm kaffemugg och en kokkorv som smakar skit. Alternativ två innebär ju att arenan alltid kommer stå halvtom (eller ”halvfull” beroende på vilken sorts lallare man är). Nånstans måste man ju få återväxt på läktarna och om det betyder att ungen käkar hot wings i 2 perioder och kollar på hockey i 1 period så är dom ju ändå där. Kommer dom inte ens till arenan så finns det ju ingen chans.

Rabatter på ståplatsbiljetter kan man skita i, Pelle 8 år och Lisa 12 år vill inte stå bredvid Torkel 56 som luktar svett och Explorer och lyssna på könsord och svordomar i 4 timmar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Apropå nånting...
Olle: Nu blev jag bara sur för att du sa att korven smakar skit, Timråkorven kan vara hockeysveriges godaste.
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Olle: Exakt vad jag ville säga och komma fram till..:-)
Kommentera

Sv: Apropå nånting...
Punkt 1a på att göralistan torde vara att spela en bra och rolig hockey. Gör man inte det så spelar det ingen större roll vad som hittas på av marknadsavdelningen. Känns som att det fattas en del till bra och rolig hockey.
Kommentera