1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586393 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2369115

Sv: Försäsong 2022
Jag brukar ändå försvara Freddan, men nog fan måste man få ha åsikter om hans ledarskap? Nej, vi går inte till personangrepp och vi hånar inte människor som gjort sitt yttersta för vår förening. Men oavsett resultat värnar vi alla om vad som är bäst för föreningen, och att föra saklig kritik måste vi klara av.

Ungefär som att man hoppas att lövenfansen någon dag vaknar ur deras trans över Känttä, och förstår hur mycket han urvattnar deras identitet med hetsvärvandet av nordamerikaner, trots att han tar dem till HA-final gång på gång 🙂
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2022
empa11:
”Ungefär som att man hoppas att lövenfansen någon dag vaknar ur deras trans över Känttä, och förstår hur mycket han urvattnar deras identitet med hetsvärvandet av nordamerikaner, trots att han tar dem till HA-final gång på gång”

Urvattnad identitet? Du förklarar det med ”hetsvärvandet av nordamerikaner”. De senaste säsongerna har vi varit i topp i användandet av egna produkter. Det bygger identitet. Vi har spelare utifrån (Kanada och Sörmland) som förlänger år efter år eller med långa kontrakt. Det bygger identitet. Det spelar inte så stor roll hur många som är från Kanada eller Säffle om du samtidigt har en stomme av egna produkter samt spelare som år efter år återkommer eller som har valt att rota sig i staden och i laget. Det är identitet.
Låst ämne

Sv: Försäsong 2022
empa11: Freddan får ofta skit, så här i efterhand, för det delade ledarskapet. Kanske speciellt eftersom ante blev kvar och vi klarade kvalet. Men det finns många faktorer som man inte väger in här. Dels motståndaren djurgården och dels att vi faktiskt vann med ante utan att veta hur det hade gått med Freddan.

Jag kan förstå att alla (inklusive mig själv) skrek efter sparkade tränare ifjol då vi gick skit men jag har lite svårare att förstå de som automatiskt pekar ut Freddan som den felande länken. Kanske var det så att dom bara inte funkade tillsammans? Kanske kontraktslängder och framtida spelarvärvningar hade påverkan på vilken tränare som blev kvar?

I en annan, mer etablerad, klubb hade båda tränarna fått gå. Betänk det innan vi spottar åt det ena eller det andra hållet.
Låst ämne