1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586393 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #2369151

Sv: Försäsong 2022
Sputnik:

Ahh ok, så en omvänd variant av "om man vinner försäsongstabellen så vinner man minsann inte SM-guld"

"Givetvis förstår jag att försäsongen är en viktig förberedelse för att sätta detaljer och spelsystemet etc."

Vill vara tydlig med att min kommentar inte var menad som ett ifrågasättande av din kunskap eller förståelse.
Ville mer belysa att jag upplever att diskussionerna ofta hamnar i de spår jag nämnde och att det känns som att en hel del intressanta ämnen missas.

Har i år inte alls samma mängd tid över att lägga på att titta på ishockey, tyvärr. Så jag kan inte bidra med det jag själv finner intressant. Typ "hur såg x spelare ut, styrkor och svagheter?"

Har du sett någon av Örebros matcher? Undvek laget även när jag hade tid, till följd av hur de tog sig till SHL... Viss likhet med ÖFK inom fotbollen.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2022
Pinaceae: Slängde ett halvt öga på matchen mellan Örebro och Karlskoga. Av det jag såg så hade Örebro svårt att ta sig in på de heta lägena. Men jag såg väldigt sporadiskt som sagt.


Vad gäller styrkor och svagheter hos spelare så kan man ju av försäsonger bli lurad av nått.

Minns ju att Rattie knappt var önskad efter vår försäsong förra året och undrar hur många ggr Emil Berglund var skyttekung på försäsongerna i Timrå etc.
Rätt ofta som juniorer ser ut att få sina genombrott för att väl när säsongen drar igång försvinna helt när det fysiska spelet höjs och de rutinerade spelarna som kanske vet sina garanterade plats i laget kör för 100%.
Låst ämne