1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

587687 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2728799

Sv: Försäsong 2024
KHKmoonarn: Tar man Jokinens stil så är det ändå övergående med tränare och spelarmaterial. Är man inte FBK, HV eller liknande så får man nog inse att man inte kommer vara attraktiva eller framgångsrika varje år. (HV fyller hallen oavsett).

Jag tycker att det är lite krångligt för vad som i dagligvaruhandeln kallas sällanköpare. Det är branta läktare, besvärligt att ta sig till och från, ganska trångt för benen, färre toaletter och ställen man kan handla. Vi som älskar hockey tycker det är ett rätt litet problem och ungdomar, men ska man på kontinuerlig basis locka fler kvinnor och män som inte älskar hockey måste det vara bekvämare nu för tiden. På 60- och 70-talet kunde man spela utomhus, men nu ska det vara ombonat och bekvämt som ett vardagsrum...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Försäsong 2024
J F K: Det är inte ofta jag håller med dig, men den här gången måste jag ge dig rätt.
Jag är säsongare i Vida Arena sedan den byggdes och det hade jag definivt inte varit om den inte varit bekväm som du säger, som ett vardagsrum. Bekväma stolar, suverän överblick över isen och nära till baren.

Hade Lakers spelat i EON hade jag definivt varit en sällanbesökare då mitt stora hockeyintresse i rätt låg grad gäller just det laget, Men som stort Timrå-fan sedan ett halvsekel hade jag självklart varit säsongare om jag bott i närheten.

Sällanbesökarnas betydelse för klubbarnas ekonomi är nog större än man vill tro. I Växjö finns alla möjligheter att enkelt både äta, ta ett par öl eller glas vin.
Jag vet inte hur det ser ut nu, men för några år sedan var Lakers laget som drog in mest pengar i arenan av alla SHL-klubbar trots att man har ett av dom lägsta publiksnitten.

Så hur mycket man än kan sakna den spruckna kokkorven, träribborna på ståplats och fem grader i hallen så funkar det inte längre, Lever man kvar i dom tankarna får man nog nöja sig med att favoritlaget får husera i dom lägre divisionerna.
Kommentera

Sv: Försäsong 2024
J F K: Folke ä så jävla bekväm nu för tin!!!
Tacka vet ja förr mä utomhusrink - 30 å en flarra Fickljumnen Explorer!!!!

Ikväll match mot Knäckebröt i Bagheera å vi gå för 3 poäng!!

Bolage öppna snart å hemmabaren likaså!!

Låt dä rinna lätt ikväll rabbuslingar!!!🎉🎊🥳

Halleluja 🙏🙏🙏
Kommentera