1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

588004 inlägg · 6217 ämnen

Inlägg #2733588

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2024-09-21
Olle: tyckte att dom första 2 PP:na var lovande, men sen föll man mer och mer in i fjolårssynderna. Att stå stilla och spela runt tills det plötsligt finns en ren passningsväg in i slottet händer liksom inte på den här nivån.

Vad gäller formationerna i PP saknar vi nu två nyckelpjäser: Kapanen och Hartmann. Med dom tillbaka (ja, jag vet) tror jag vi kommer att kunna få till ett bättre PP2.

Angående Lander: skönt att han inte verkar skadad, men oroväckande att han känns lika långt från 22/23-dominansen som han var ifjol. Med Kapanen tillbaka (...) tror jag att han gör sig bäst i en tredjekedja, med huvudsakligen tyngd och defensiv på arbetsbeskrivningen.
PP bör han definitivt inte spela.

Annars sov jag hyfsat gott i natt trots allt. Första matchen på säsongen säger ungefär lika mycket om serieutgången som träningsmatcherna. Oroväckande att man inte kunde pusha alls i 3e, men frågan är också var Lule står i år. Tyckte dom kändes obehagligt stabila över hela banan.

Örebro blir en intressantare värdemätare. Tippade i botten av dom flesta, och går nog in i serien ungefär lika taggade som en bottenstämplad nykomling brukar göra. Det blir verkligen ingen lätt uppgift.
Nu har vi hemmaplan, och då är det verkligen upp till bevis vad gäller "in your face" och "entertaining hockey".
Oavsett resultat, missar i defensiven osv vill man ju se ett jävla driv här. Annars börjar man ju fundera på riktigt.

Hoppas på ett matchavsnitt snart. Misstänker att Jokinen inte var helnöjd med insatsen...
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Luleå HF - Timrå IK 2024-09-21
Bragd-Birger: 6 skott på mål på 5 PP säger den officiella statistiken, det är oerhört svagt tycker jag. Det rimmar illa med Jokinens nordamerikanska ambitioner när det gäller målskytte och skottförsök.
Låst ämne