Café

49272 inlägg · 1044 ämnen

Inlägg #1401488

Sv: Allmän skriv vad du vill tråd.
Metal Guru: Jag tänker välja ett bättre tillfälle att svara på ditt inlägg mer detaljerat men rent generellt kan jag ju se väldigt många fundamentala orsaker till att facket backar upp sin "klient" i detta fall. För om man kommit fram till att SJ handlat fel så hade man förmodligen blivit tvingad till så många och omfattande förändringar att det skulle bli märkbart i deras ekonomi. Det är klart att det inte är ekonomiskt för SJ att ha personal på plats varje gång man avvisar någon från ett tåg, lika klart det är som att man inte kan avvisa en 11-åring i en främmande stad.

Utan att öht ha läst den här utredningen så måste jag ändå säga att facket har kommit fram till att kontrollanten agerade rätt, inte att denne har gjort det i andra avseenden än just det som regleras av dennes anställningsavtal.

Jag tycker att du drar en mekanisk och kall slutsats på ett högst fysiskt och pedagogiskt problem. Det finns inga opartiska aktörer i den här frågan.

Nej jag förstår att SEKO inte representerar SJ i första hand i denna fråga men indirekt gör dom ju självklart det.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Allmän skriv vad du vill tråd.

Olle:
Min poäng är att om SEKOs utredning är i närheten av att vara korrekt, så såg vi ett justitiemord på en biljettkontrollant av media i början av augusti, som många människor - både härinne och annorstädes - jamsade med i.
Utan att ha någon aning om vad man pratade om.

Masspsykos, typ.
Lektion 1 i hur man riktar in ett drev som sedan inte går att stoppa.

Kommentera

Sv: Allmän skriv vad du vill tråd.
Finns det någon här som är duktig på videoredigering och har en lösning på hur man får bild och ljud att synka när man konverterar filer?

För tillfället kör jag Any Video Converter Professional men jag är flexibel på den punkten...
Kommentera