1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

586822 inlägg · 6217 ämnen

KRISEN ÄR TOTAL!

1422531 · » Till forumet


Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
Jahaja, vad ska ledningen göra nu då. Jomenvisst, bara att gå in på kansliet igen och fortsätta att vända på stenar. Snart hittar de den ihopringlade klassbacken därunder ska ni se. Tålamod bara...

När ska nån lyckas förklara för dem att man inte hittar hockeyspelare under stenar. De hittas bäst på Eliteprospects och krogen för fan!!
Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
Dragan 2k: Skönt att du tar på dig Dr Freud-rollen och debriefar oss stackars röd-vita devils som står i
"Deep-shit-upp-till-öronen" just nu.
Bra att man får lite distans och inse att frustration finns i alla klubbar fast under olika perioder i historien.
Jag antar att tabellraset som ledde fram till Nubbens sparkande hos er inte heller var någon munter tid?
Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
Hugg Bengan nu, ersätt en Värmlänning med en annan (bättre)!
De förstår ju redan rotvälskan...
Eller, var det idag 2 nyförvärv skulle presenteras?
kanske blir mastigt både 2 spelare o ny coach samma dag...
Jag tror nog TIK tar sig upp ur skiten, om än det ser tungt ut,
lite Grekland-varning.
Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
söder över: Behöver inte vara sådant tryck egentligen. När det gäller den klubb jag håller varmast om hjärtat så har det under årens lopp släppts några saker till oss som supporterförening som klubben kanske officiellt inte ville stå för men ville ändå att det skulle dyka upp.

Tror att många klubbar såväl inom hockeyn och fotbollen gör likadant.
Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
Tjalle: Hehe. Jag vet själv hur jag upplevde det när Frölunda gick som sämst. Kändes som man blev angripen från alla håll och kanter. Däremot tyckte jag det var skönt att slippa se att man gav utrymme till Rosarna, Boorkarna och Nyströmarna att ge validering till deras skriverier genom att ge svar via webbplatsen.

Man försökte emellertid att ha en blogg igång på den officiella webbplatsen. En katastrof givetvis. 2 inlägg så plockade man den sedan. Ett lågvattenmärke i officiell kommunikation från klubbens sida.
Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
Dragan 2k: tanken är god! fast ett problem skulle kanske kunna vara att trycket på jimmy skulle bli stort om han skulle bli en kanal för klubben att släcka eller tända rykten...

Som jag ser det så är det upp till avlönade människor i föreningen att se till att rykten samt nyheter osv sköts snyggt! dvs skydda varumärket från dålig pr på ett sakligt o proffsigt vis...

det går lite sådär just nu! men eftersom alla i ledningen jobbar 20h om dan nu så hinns det väl inte med...

då kan någon under en liten rast knske meddela jocke på hemsidan att han ska lägga ut en dementi eller någon annan form av pressmedelande som rör stormande rykten om undergång...

sedan kan man krypa in i sin bubbla o försvinna från radarn igen.. =)
Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
Dragan 2k: I den här frågan tycker vi inte likadant. Jag får leva med det.
Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
Tjalle: Enkelt. Seriösa klubbar ska inte spä på mediadravel genom att hålla på med att betmöta skitsnack på sin officiella webbplats.

Tycker Timrå IK att det är värt att kommentera saker och ting ska de göra det som många andra klubbar gör. "Läcka" vissa saker utåt till AB, Expressen, bloggar eller supportersajter.

Sedan kan i och för sig Timrå som klubb utnyttja befintliga kanaler bättre. Jimmy, som kanske är den bäste opinionsbildaren som finns inom TIKsfären, borde vara den optimala kanalen att använda sig av när man vill ha ut information. Jimmy har respekt inom supportersfären, säkerligen hos klubben och hockeyligan i stort, bland motståndarfansen och andra inom hockeyn.

I rapporteringen behöver man inte ens få officiella ståndpunkter utan Jimmy skulle kunna hänvisa till källor inom klubben och liknande.

Använder man Jimmy, om han skulle vara intresserad av att agera på det viset, skulle man vinna på det rent kommunikationsmässigt. Man får ut sin information, man sätter sig inte i en konstig situation med att bemöta spekulativt dravel från sensationalistmedier, och inte minst man kan stilla eventuell oro som kan finnas hos supporterar, sponsorer och andra intressenter.
Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
Bragd-Birger: Kan inte annat än nicka instämmande i det du skriver.

Jag ser också gärna att man börjar vara lite proaktiv i sin kommunikation. Om ekonomin tex börjar visa vikande tendenser, gå ut och meddela den situationen i nån välskriven notis, istället för att man ska behöva bli matt av att läsa det i någon domedagsartikel skriven av en tidning. Då skulle iaf jag bli mer vänligt inställd till att hjälpa till.

Att C.Ericson säger i tidningen att det är viktigt att publiken i Eon fortsätter att stödja oss... fuck off. Ni förstör vår klubb. Tyvärr skulle en fullsatt match bara göra att ni tror att ni gjort nåt bra.

Nä, nödhjälp gör sig bäst innan katastrofen är ett faktum. Börjar en båt sjunka avvaktar man inte med att skicka SOS.
Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
hubbenorlen: Problemet är att all kommunikation sker genom lösryckta citat i andra medier. Varför användes inte www.timraik.se?
Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
Captain Crash: Klubben får i ganska hög grad skylla sig själva. På andra klubbars hemsidor brukar det rätt snabbt komma upp olika typer av lugnande artiklar, saker som visar på hur mycket man jobbar på den prekära situationen m m när det går sportsligt tungt. Klokt nog, eftersom detta lugnar supportrarna/sponsorerna, kväver mycken ryktesspridning i sin linda osv. I Timrås fall har det varit i princip helt tyst. Jag bläddrar tillbaka i nyhetsarkivet på hemsidan och ser inte ett enda uttalande från någon styrande i klubben. Visste man inte resultatet i matcherna skulle det av nyheterna att döma se ut som en säsong som alla andra.

Timrå måste shejpa upp sig här. Punkt. Vill man ha någon som helst kontroll av den bild av klubben som projiceras utåt, så...bör man vara åtminstone en smula offensiva. Vill man vidare få med sig fansen på tåget, öka uppslutningen och den gemensamma känslan av 'vi mot världen' är det än viktigare.
Man ska inte behöva förlita sig på lösryckta citat eller journalisters agendadrivna tolkningar för att veta var klubben står eller hur man ska agera för att förbättra situationen.

Jag hoppas verkligen att nästa klubbledning vet värdet i kommunikation. Och jag hoppas attt det första man gör är att ta ett ordenligt grepp om den patetiska hemsida vi i dagsläget förfogar över.
Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
diffe: Då ska jag be en bön att din vän har rätt i det! =)
Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
hubbenorlen: Klubben skulle inte behöva kommentera/dementera en enda artikel om man nyttjade sin alldeles egna kommunikationskanal i timraik.se till att sprida nödvändig information. Men likt mkt annat är ju även den.. ja, misskött.
Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
Frella: Men det är väl ändå rätt snabbt kommunicerat? En dag tog det. Klubben kan ju inte gå ut och kraftfullt dementera varenda liten artikel som skrivs. Det, om något, skulle framstå som desperat.
Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
Ser att Jimmy hade samma tankar. Det kostar som sagt inte mycket tid att använda sin hemsida för kort kommunikation mot supportrar och sponsorer.
Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!

Träffade den så kallade superfalle som han heter här inne igår. Han lugnade mig när jag var helt hundra på att vampola skulle lämna. Han hade påstod att idag presenteras inte bara en back, utan en super back och en riktigt, riktigt dyr FW som ska vara utöver det timrå brukar ha.

Jag hittar inte nått om det, men han säger att det är till 100% säkert!

Någon mer som vet?

Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!

TJ säger i ST att ekonomin är i balans och att man inte släpar med pensionsutbetalningar. Han säger också att under alla hans år så har spelarna alltid fått lön i rätt tid. Om det är hela lönen framgår dock inte.

SL och CE pratar om värvningar/ekonomi och att det inte är troligt att det hinner komma någon innan uppehållet plus att budgeten inte sviker allt för mycket från planen i dagsläget.

Nu får man ju svar på vissa frågor som hängt i luften men jag kan tycka att ledningen skulle kunna kommunicera bättre än vad dom gör i ett tidigare skede. Nu leder det ju bara till panik i leden när AB släpper sina "avslöjar"-bomber och ledningen tvingas ut för att försvara sig. AB lyckas ju dessutom skada föreningens anseende som ingen dementi i lokalmedia kan reparera.

Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
Kostiainen: Hoppas han äter bättre mat själv, det kan han behöva...
Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
Ja...

Någon som är sugen på pizza på fredag kan ju åka på biteline och vänta in Hagos.


Yared Hagos
Bjuder på middag för det 15 första fansen på Biteline på fredag kväll om det inte blir vinst imorgon
#spelarnabjudertillbaka #
Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
Ska bli kul o gå på match mot SAIK trots allt, tror grabbarna släpper allt o bara kör, skiter i Perra o bara kör sitt eget race.

Låter inte bra men tror det blir bra ändå.
Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
Steffe: "Jag stöttar mitt lag i vått och torrt!"

Vad är det som är svart och vitt, ont eller gott i
"Vått och torrt"

Vått, som i blöta strumpor i en läckande stövel,
Torrt som en tom Akvavitflaska på en kräftskiva…

Jag står upp för Timrå, röda dagar, förbrödradagar, förblödardagar...
Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
yngwie: Jag kan verkligen inte säga att tiden som gått mellan match och nutid har fått mig att tänka mer sansat heller, snarare tvärtom. Jag är en snurrande tombola, fylld med okvädningsord, som får anstränga mig till det yttersta för att inte fortsätta kavalkaden av verbala vomeringar riktat mot det skämt som vi kallar "ledning".
Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
Steffe: joo steffe flåt...

klart man ska sitta stilla i båten o ha förtroende för ledningen medans det skrivs om hur den i särklass viktigaste individen i årets lagbygge (so far) nu skall bjudas ut till försäljning. o det med en så fruktansvärt begåvad kommentar som – Jag vill inte kommentera det för det blir bara en massa spekulationer. från ledningens håll...

jag är timrå ik supporter! men kanske en oroligare själ än du...
jag reagerar på sådana saker som det ab publicerade idag. utan folk som reagerar så skulle det inte hända särskillt mycket!
det skulle väl knappast komma ett så klart besked som det st.nu publicerade under em?
Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
Olle:

Det var inte Timrås situation som var lustig. Det var mer hur du formulerade dig. :)
Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
yngwie: Ja då ber jag väl om ursäkt då och säger att jag bjuder på det roliga i vilket fall som helst :)
Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
Det märks var fokus ligger. :)

Timrå IK
zaccodog Läser i forumet | Timrå IK
TD Läser i forumet | Timrå IK
Tarmen70 Läser i forumet | Timrå IK
söder över Läser i forumet | Timrå IK
strongbow Läser i forumet | Timrå IK
Snoop Läser i forumet | Timrå IK
Ribbo Läser i forumet | Timrå IK
Ribbo Läser i forumet | Timrå IK
pefr Läser i forumet | Timrå IK
Patrick Polly Läser i forumet | Timrå IK
Patrick Polly Läser i forumet | Timrå IK
Olle Läser i forumet | Timrå IK
nixXz Läser i forumet | Timrå IK
Lemmy Läser i forumet | Timrå IK
KORITFW Läser i forumet | Timrå IK
Knylan Läser i forumet | Timrå IK
KniveN Läser i forumet | Timrå IK
kidrock Läser i forumet | Timrå IK
Kerstin_k Läser i forumet | Timrå IK
Kattgubben Läser i forumet | Timrå IK
jå1 Läser i forumet | Timrå IK
jonmannen Läser i forumet | Timrå IK
Jockz Läser i forumet | Timrå IK
Jockz Läser i forumet | Timrå IK
JNS Läser i forumet | Timrå IK
hubbenorlen Läser i forumet | Timrå IK
glenninski Läser i forumet | Timrå IK
fredriko74 Läser i forumet | Timrå IK
erathoo Läser i forumet | Timrå IK
Dream Team Läser i forumet | Timrå IK
Andreas Berglun Läser i forumet | Timrå IK
Andersson Läser i forumet | Timrå IK
73Sjöbba Läser i forumet | Timrå IK
Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
Olle:

Jag trollade verkligen inte.
Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
yngwie: Endera trollar du eller så missuppfattade jag dig totalt. The magic of Internet.
Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
Olle:

Har jag varit kaxig nu? Var, när, hur? Kamma dig för fan! Jag får inte tycka att det var jävligt mycket humor i det du skrev utan att uppfattas som kaxig? Nu är du ute på hal is.
Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
yngwie: Vad kul att dom roade dig! Glöm inte bort att "skratta bäst som skratta sist" har varit ganska gångbart dom senaste åren. Jag hade nog inte kostat på mig att vara speciellt kaxig om jag hade varit modoit i dagsläget.
Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
Efter att ha sett och läst alla spekulationer här inne så känner jag bara en sak... LÄGG AV!

Tror någon av er att det blir bättre på något vis av att ni gör på detta viset? Ryktena förstärks bland alla läsare (potentiella nyförvärv, dagspressen???) precis som dåliga rykten kan förstöra ett företag som tillfälligt hamnat på "dekis".

Ni vet inget annat än vad ni "spekulerar" kring, vore det inte bättre att åtminstone försöka att vara lite positiva mitt i all denna motgång?

Jag är Timråsupporter och har så varit i många år, jag stöttar mitt lag i vått och torrt. Ni verkar inte direkt "stå upp" för klubben...

Tack för mig
Steffe
Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
Olle: Tack för dina inlägg i går. Jag skrattade mig tårögd åt dem.

Förövrigt tycker jag det är riktigt tråkigt om det är så hemskt ställt med er ekonomi. Modo behöver Timrå och tvärtom i högsta serien.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
hubbenorlen: Den får du en tumme upp för.
Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
ÖstrandsNisse: Såja! Fortsätt spekulera!
Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
ÖstrandsNisse: Säg vad du vet så jag slipper spekulera i om du vet eller spekulerar om du vet;)
Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
ÖstrandsNisse: för övrigt undrar jag om Peter känner till Sveriges vamp-ola :-)
Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
ÖstrandsNisse: Nu måste jag spekulera i om Riddarn hade tagit Rögles 2-0 puck. Den såg inte helt otagbar ut.
Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
jå1: Japp, jag vet. :)
Men så länge jag skriver att jag spekulerar så gör jag det. Däremot VET jag saker som jag inte tänker säga att jag vet. Utan jag spekulerar vidare jag. Då blir det en massa spekulationer om det jag spekulerar i.
;)

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
ÖstrandsNisse: Du har många spekulationer du:)
Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
Bragd-Birger: Om jag får spekulera lite så tror jag att Vampola hade andra förhoppningar än att ligga sist i tabellen utan föreningens (till synes) ambitioner att förändra läget. Spekulerar jag vidare tror jag inte att Vampola tagit detta uppdrag, även om han fått 200 lax till i månaden, om han vetat att det skulle se ut så här. Men det är vad jag tror/spekulerar.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
hubbenorlen: Ja, jag spekulerar, som vanligt. :)

För att fortsätta spekulationerna och som svar på fina funderingar så kan det mycket väl vara så att Vampola kände att laget, äntligen var på gång, efter några oavgjorda och senare en vinst mot serieledarna. Igår blev han dock brutalt väckt av sanningen, den sanning jag så sakteliga börjar invaggas i, nämligen att laget mäktar med att sprattla till i typ var sjätte-sjunde match.
Jag spekulerar vidare (hör du det, att jag spekulerar ;)). Jag är inte lila säker på att Vampola tycker det är speciellt skojsigt att vara den överlägset bästa spelaren som sliter som ett djur i match efter match utan att det ger resultat. I mina vildaste spekulationer skulle jag tro att det tar rejält på krafterna.

Spekulerar jag vidare tror jag att Vampola ropar på hjälp. Han vill inte spela i ett lag där han ser att utsikterna ser allt annat än goda ut. Får jag spekulera tror jag inte att det var det här han räknade med. En ärlig chans trodde han nog att laget skulle ha, om jag spekulerar litegrand.
Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
ÖstrandsNisse: Samtidigt har ju Vampen sjukt hög lön (det ryktas om att han tokpissar på det tidigare klubbrekordet), och då kan han inte åka omkring och deppa över att det inte är klapp-klapp.
Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
ÖstrandsNisse: Det är väl ingen hemlighet att spelare från gamla Tjeckoslovakien helst vill ha någon lekkamrat hemifrån med sig på sina äventyr, allra helst till sådana metropoler som Sundsvall/Timrå. Ja vi får se de närmaste dagarna vad klubben/Linkan/TJ mäktar göra för att likt fågel fenix uppstå igen. En sak är säker, Timrå var beredd att gå all in i somras för att få en 1:e back som var och är det Timrå behöver men ekonomins tröskel blev för stor för det tänkta namnet. Synd, det kanske hade varit det som fått kölen åt rätt håll.
Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
ÖstrandsNisse: Du spekulerar som vanligt och lägger fram det som fakta. Jag tycker att vampola kroppsspråk har blivit bättre. I början av säsongen sträckte han knappt upp armarna när vi gjorde mål. Han sliter ju som ett djur i varenda match!
Och hur förklarar du hans agerande med klacken i frölundamatchen? Dålig inställning och brist på engagemang?
De flesta idrottsmän njuter av att ha den mest framträdande rollen i sitt lag. Varför skulle vampola vara annorlunda?
Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
Nisse: jodå, jag begriper mycket väl vad det handlar om. Att Vampola fått ett taskigare kroppsspråk förstår jag till 100%. Han är för bra för det här laget, han ser antagligen ingenting som ger honom tron på att det kommer bli annorlunda resterande matcher. Om nu inte föreningen gör något väldigt konkret.
Att Vampola sägs vilja röra på sig tror jag tyvärr är sant. Om det inte händer något som får Vampola att tro på det här igen så att han ger detta en chans till.

Jag tror dessutom att föreningen är väl medveten om detta och inser att om vi tappar honom så ger det en väldigt fadd smak i munnen hos våra sponsorer och att man indirekt lägger sig ner och dör fram till kvalserien. Hur många sponsorer är då beredd att lägga en slant på detta? Hur många kommer vallfärda till E.ON då?

Pressen som Vampola sätter på föreningen tror jag helt klart ha fått igång samtliga involverade att jobba i 110. Försvinner han har nog föreningen en hel del att förklara inför folket och inför sina sponsorer.
Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
ÖstrandsNisse: Smaka på den här varianten. Om DU blir förespeglad en viss standard på spelartruppen innan Du själv signar ett kontrakt och det sedan inte stämmer på långa vägar, tror Du inte då att ett viss mått av resignation infinner sig om Du själv är en av serien bästa spelare och tvingas göra det mesta själv på planen.......
Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
ÖstrandsNisse: Det vore ju ytterst märkligt om inte en spelare av hans kaliber inte blir frustrerad. Han måste i stort sett göra allting själv. 9 ggr av 10 så får han ju gå ner och hämta puck själv pga våra klassbackars spelsinne. Päpä är väl kanske inte heller vad han hoppats på, om man säger så...

Edit: I Expressen får man en liten hint om vad det handlar om.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
Timrå Icon:

Linkan har fått tillbaka ballarna från TJ:s skrivbordslåda.

Och i samma andetag satt hela sin trovärdighet och sin position på spel.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
GurraG: Handen på hjärtat har hans kroppsspråk de senaste matcherna varit betydligt sämre än från början. Jag får känslan av lite frustration i hans kroppsspråk. Vad det sedan beror på är en annan potatis.
Kommentera

Sv: KRISEN ÄR TOTAL!
GurraG: Inte vad jag har sett iaf, men journalisterna skapar ju sina egna sanningar.
Kommentera

1422531 · »