Brynäs IF

723723 inlägg · 7956 ämnen

Spelarna kan fixa Nordquist-värvning

1176626 · » Till forumet


Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
arnio: Jag vet att Brynäs tillhör bottenskiktet av ES när det gäller lönebudget...

Men sen är det givetvis klart att man får se över vad man fyller denna budget med...
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
GävleLasse: Jag tror inte att Brynäs satsar mindre på A-truppen än vad andra gör, det där har du nog fått om bakfoten faktiskt. Det finns ett lag som inte har J-20 och det är FBK.

Hur det ligger till med lönebudgeterna i elitserien kanske du vet som snackar om att brynäs satsar lite på sin A-trupp..
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
arnio: Dessvärre så tror jag att spelartappet kulle bli för stort. Det är lite väl naivt att tro att de skulle stanna i Brynäs. Speciellt om de blir så pass bra att de blir attraktiva på marklnaden.

Tanken är fin, men den håller inte i realiteten. Brynäs skulle dessutom halka efter alla de lag som satsar på sina A-trupper och som det är nu är det ju närmare AS ä toppen på ES så tappar man momentum i lagbygget ekonomisk utveckling så käns det mer realistiskt att man åker ur än att man knappar in på topplagen.
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
GävleLasse: " Har du någon plan för hur man skall få behålla sina talanger? Hur skal man få dem att spela för en lägre lön än vad som erbjuds från andra klubbar. Hur skall man få dem att INTE testa sina vingar i bättre lag som satsar på A-laget?"

Just att de får chansen till rejält med istid i Brynäs tillsammans med flera andra unga killar ska liksom vara moroten. Brynäs ska vara ett bra ställe för unga killar att utvecklas. Vill de dra till FBKs bänk för en bunt stålar så får de väl göra det, inte mycket att göra åt.
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
arnio: Har du någon plan för hur man skall få behålla sina talanger? Hur skal man få dem att spela för en lägre lön än vad som erbjuds från andra klubbar. Hur skall man få dem att INTE testa sina vingar i bättre lag som satsar på A-laget?
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning

Gusten:

HAHA nu när vi ändå är inne på Leksand i den här tråden så kan jag inte låta bli att jag posta min personliga favorit, denna glömmer jag inte. Karlberg grät efter matchen , dock inte för att e förlorade :)

Kolla på egen risk Gust

Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning

Skitstöveln: Ser det ut så där i läkerolen så tar jag livet av mig! Helvete mina ögon!! Varför klickade jag på länken? VARFÖÖÖÖÖÖR!

AAAAAAAAAAAAHH!

Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
Ta en titt på Ros blogg och kolla in inlägget om Leksand. Finns en film där av publiken inför en match - så ska det se ut i läkerolen i hemmapremiären!!

SE LÄNK!
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
arnio: "Jag måste säga att denna säsong känns otroligt intressant och det är både tack vare ungtupparna som slussas in och genom de tre klassförvärven som Sundlöv har trollat till Brynäs"

Ja med tanke på att största tappet var Widing så tror man ju inte att detta är sant med TRE värvade spets spelare!!
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
GävleLasse: "Hur ser ditt framgångsrecept ut? Hur skall Brynäs ta stegen närmare satta mål. De skall vara ledande inom svensk ishockey. Jag förutsätter att de inte menar att bara vara en hockeyfabrik där talanger tas fram?"

Mitt framgångsrecept bygger på att talanger tas fram genom juniorverksamheten och att talanger utifrån lockas till densamma. Sedan slussas dessa in i A-laget ungefär på det sätt vi ser nu men de kunde faktiskt vara ännu fler unga killar med om tex. stackars Hermansson bytts mot en yngre talangfull kille.
Brynäs ska vara ett ortens lag i så stor utsträckning som det bara går. De ska profilera sig starkt som ortens lag och på så sätt bli attraktivare för Gävlepubliken. Stjärnor ska givetvis värvas och Brynäs ska alltid ha en stark förstaformation och andraformation.

Brynäs måste gå andra vägar för att nå framgång än vad elefanterna gör. Om Brynäs springer med i lönehetsen så kommer det att riskera klubbens ekonomi och det är inte bra.

Brynäs är på rätt väg tycker jag med många unga talanger i laget och med en stark juniorverksamhet bakom som garanterar att nya killar hela tiden kan fylla på. Dessutom värvar Sundlöv riktigt feta namn för att ge laget slagkraft och det hela stabiliseras genom att trotjänare typ Ove Molin får förnyat förtroende.

Jag måste säga att denna säsong känns otroligt intressant och det är både tack vare ungtupparna som slussas in och genom de tre klassförvärven som Sundlöv har trollat till Brynäs.
Det gäller att våga ta nya vägar för att lyckas och det får ta den tid det tar. Att sätta upp mål om SM-Guld inom x antal år är bara löjligt utan målet måste vara att skapa någonting som vi kan vara stolta över, någonting som är unikt, Brynäs ska leda svensk hockey via nytänkande och inte genom att försöka att besegra elefanterna med deras egna metoder.
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
arnio: Ja ett rent farmarlag är ju det ultimata.

Hur ser ditt framgångsrecept ut? Hur skall Brynäs ta stegen närmare satta mål. De skall vara ledande inom svensk ishockey. Jag förutsätter att de inte menar att bara vara en hockeyfabrik där talanger tas fram?
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
GävleLasse: God morgon Lasse, ja av mig får du i alla fall skäll. Jag tycker att J-20 är oerhört viktigt för Brynäs. Visst det kanske kostar en slant men det är också en prinsipfråga.
Brynäs är inte bara ett A-lag utan alla ska ha chans att spela för Brynäs oavsett ålder(tycker jag). Titta bara på det intresse som fanns för J-20 när de spelade final och senare vann guld! Ovärderlig PR för Brynäs och nu vill säkerligen många talanger spela med Brynäs juniorer.

Visst det kanske finns vägar att ta tillvara på talangerna som är billigare och lika effektiva som att använda sig av J-20 men jag tycker verkligen inte att Brynäs i det här skedet som andra elitlag ska lägga ned J-20. Framtiden får utvisa om Färjestad gjort rätt eller om alla lag som har ett J-20 lag valt rätt väg men visst är det roligare med ett J-20 lag än att talangerna ska spela för andra lag än Brynäs medan de mognar och förhoppningsvis blir till färdiga elitspelare?

Drömmen vore kanske ett rent farmarlag som hette Brynäs B eller något sånt där både unga talanger och spelare från A-lager som behövde istid kunde spela (typ SG-83 eller vad dom nu hette) men det kostar tyvärr ännu mer än J-20.
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
arnio: Jag uttryckte mig lite klantigt bara. Jag trodde att vi diskuterade J20 verksamheten och inte de som "förstärkt" J20 i enstaka matcher. Men OK Jag hade FEL Honken har spelat minst EN match. Det befogar ju verkligen att ha ett J20 lag.

Kommer du ihåg vad skälet var till att jag ville "lägga ner" J20 och hur jag skulle vilja lösa talangernas utveckling istället. Jag tycker bara att det känns vettigare att lägga pengar på de spelare man vill behålla än att betala ett helt lag. För ration på de spelare man behåller är fortfarande ganska låg jämfört med de man inte tycker är intressanta.

Anledningen till att jag lade en nedläggning som förslag var att någon ville ha förslag av mig på hur man skulle kunna spara pengar inom organisationen. Jag skrev "Med risk för at få en massa skäll" innan jag gjorde min utläggning. Men det får jag ta.

Och nu fick du ju rätt i EN sak i alla fall.. iofs bara i en bisak i diskussionen men nåja håll till godo.
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
GävleLasse: arnio: "Jag kollade på de listningar som finns på Honken och enligt dessa har hag inte spelat en enda J20 match i Brynäs

www.eurohockey...erial=9800
www.eliteprosp...player=711

Om han har blivit "utlånad" till J20 så framgår detta inte i statsen. Och sakfrågan gällde väl ändå om han var en junior från Brynäs led.. eller?"

Jag har redan erkännt att jag hade fel angående Johan Holmqvist och att han kommer från Brynäs J-20 men han har spelat där. Jag kommer själv ihåg det liksom fler härinne. Nu gäller det för dig att erkänna att du har fel. Du har skrivit att han inte har spelat en enda match i Brynäs J-20 men du har FEL.

Tråkigt i alla fall att du har åsikten att Brynäs inte ska satsa på J-20 nu när vi är bäst i Sverige. Snacka om katastrof om Brynäs som färska svenska J-20 mästare och 6? juniorer i A-laget skulle gå ut med nyheten att J-20 ska läggas ned....Bara Gävlelasse skulle jubla.

Varför inte en liten omröstning, ska Brynäs J-20 läggas ned..Ja eller Nej?
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
Peja: Rödin Silfverberg och de andra har ju skolats med pengar som man kunde köpt in spelare för...
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
GävleLasse: Vilken allsvensk klubb tror du vill låna J18-spelare när de blir erbjudna att låna J20-seriens bästa spelare av andra klubbar? Rödin, Silfverberg, Löf & co är billiga vilket redan sparar pengar till A-laget i och med att man hade varit tvungen att köpa in spelare på deras platser annars.
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
Peja: Ja vi får hoppas att de kan locka mer publik. Att de vill framåt är ju solklart. Klubbhjärta? Nja, när andra lag viftar med sedlar så står sig klubbhjärtat slätt.

Jag tycker bara att man gott kunde göra en större satsning på J18 och behålla de man finner intressanta på utvecklingskontrakt. Dessa lånas sedan ut till Div 1 och AS...

Jag talar för vad jag anser och jag vill se absolut så mycket resurser som bara är möjligt till A-laget...
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
Peja: Håller helt klart med.
Men problemet är att ingen vågar ge dem fullt förtroende..
Vad ska Rödin göra i en fjärde-kedja? Då de oftast bara ska döda tid, när det är mål Rödin är bra på...

Och sen som nån sa så har vi ju ändå inte råd att ta hem spelarna när de varit borta i nhl och ska avsluta i elitserien..

Känns ändå väldigt kul och stabilt att ha en så bra juniorverksamhet.
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
GävleLasse: Brynäs har ju många juniorer i truppen. Även om alla inte har/kommer att ha framträdande roller den här säsongen så innehar de trots allt platser som andra (inköpta, dyrare) spelare hade haft annars. Dessutom lockar de mer publik än inköpta utfyllnadsspelare, är oerhört hungriga, har klubbhjärta och VILL framåt i utvecklingen som hockeyspelare.
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
GävleLasse: norran.se har en sammanställning om juniorer i 09/10 års ES
som är ganska intresseant.

------

35 spelare födda på 90-talet spelar i elitserien 2009/2010.
Brynäs och Skellefteå har flest juniorer, sex vardera.
Rögle har inte en enda 90-talist i sin trupp.

Här är elitseriens tio yngsta spelare:

Adam Larsson, Skellefteå, 921112.
Anton Lander, Timrå, 910424.
Simon Bertilsson, Brynäs, 910419.
Magnus Pääjärvi-Svensson, Timrå, 910412.
Fredrik Styrman, Luleå, 910403.
Mattias Lindström, Skellefteå, 910321.
Simon Löf, Brynäs, 910313.
Jacob Josefsson, Djurgården, 910302.
Tim Erixon, Skellefteå, 910224.
Carl Klingberg, Frölunda, 910128. (TT)
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
Peja: Jag tycker att man kan strunta i själva definitionen. Sakfrågan gäller om spelaren i fråga Spelar i Brynäs J20 och är bra nog att ta en ordinarie plats efter att han spelat klart i J20.

Kan man locka in "nästan färdiga" spelare via J20 så är det givetvis intressant... Men sett till att man tog SM-guld i våras och silver säsongen 07/08 så känns årets upplaga väldigt tunn.. vart är boosten?
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
GävleLasse: Statsen från de gamla J20-lagen är ofullständiga. Du tror väl inte att Brynäs hade 4-5 spelare i varje J20-trupp för 10-15 år sedan?

Det är ju svårt att definiera vad som är en egen produkt. I fotbollen är man det om man har spenderat 3 år i samma klubb innan man har fyllt 21, enligt UEFA.

Är man en Brynäsprodukt om man "bara" har gått hockeygymnasiet här?

Är man en Brynäsprodukt om man har hämtats från GGIK som 13-åring?

Jag ger inga svarar, stället bara frågor.
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
arnio: Jag kollade på de listningar som finns på Honken och enligt dessa har hag inte spelat en enda J20 match i Brynäs

www.eurohockey.net/players/show_player.cgi?serial=9800
www.eliteprospects.com/player.php?player=711

Om han har blivit "utlånad" till J20 så framgår detta inte i statsen. Och sakfrågan gällde väl ändå om han var en junior från Brynäs led.. eller?
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
65selander: "Ang Honken så har du missat Rackhams inlägg. "Idag kl. 17:41"

Såg det just, skönt att sätta besserwissern på plats..
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning

arnio: Ang Honken så har du missat Rackhams inlägg. "Idag kl. 17:41"

Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
GävleLasse: "arnio: Honken har inte stått en enda match i Brynäs J20...

Ja det är mååånga "tongivande spelare", riktiga kanooner.

Frågan är om de håller eller om de floppar. Jag vet inte hur många gånger som man varit hoppfull om en talang för att sedan se honom får mindre och mindre med speltid.

Tror du att det stora antalet junisar i Brynäs trupp är en medveten satsning eller tror du att det beror på att man inte har något val för att Sundlöv har bränt vartenda sikin på Kahnberg och Somervuori?"

Ja du har rätt om Honken, fel av mig.
Ja jag tror definitivt att alla junisar i Brynäs är en medveten satsning. Tongivande eller ej men jag tycker att det är bra att de får chansen, de är liksom Brynäs hopp.
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
Och vill man läsa positiva brynäsnyheter får man scanna av övriga Sveriges lokaltidningar. T.o.m. i primitiva Dalarna har man koll på att Läck är på väg tillbaka. GD har fullt upp med psudonyheterna.
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
GävleLasse: När dom inte har nåt att göra ska dom ju handplocka namnlistorna till medlemsutskicken. Nä, Brynäs behöver nog nyanställa.
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
HF: Just nu kanske det jobbas för högtryck. Men det fins långa perioder då man inte har så mycket att göra. Jag menar detta borde ju ha varit nåt som varit på tapeten innan. Kul för en spelare som Dixon som får hem ett brev på svenska med medlemsinformation.. ;)
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
GävleLasse: Med erfarenhet från något mindre föreningar påstår jag att ett allmänt medlemsutskick når alla medlemmar i alla föreningar.
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
Hence: Yep, när det finns anledning. Men jag snackar A L L T I D.
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
Ja nått är det med gävlepressen som inte är riktigt hundra.. Har folk mailat och visat sitt missnöje över detta? Om inte annat så skulle Brynäs kunna bojkotta gävle dagblad.. låter kanske lite drastiskt. men är trött på att de ska smutskasta så förbannat.
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
Jajjen: "Är det nån som kan ge ett liknande exempel från nån annan ort, i Sverige eller worldwide, ovsett sport, där hemmapressen ständigt letar möjligheter att smutskasta hemmalaget?"

Inte för att jag tycker att GD's rapportering är ultimat, men det är ändå inget mot hur New York-pressen sågar Rangers eller Yankees när minst tillfälle "erbjuds"...
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
GävleLasse: Äh, det går aldrig att förebygga för liknande skitartiklar. Snart kommer en granskning hur dålig ordning kanslipersonalen har på sina skrivbord.

Sen kanske du inte ska rida så högt på att den heltidsanställda personalen sitter helt sysslolösa och rullar tummarna, jag VET att det jobbas för högtryck inför premiären med allt möjligt och det är långt ifrån lungt på kansliet.
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
Huge: Att spelarna per automatik blir medlemmar i föreningen är de skriver p är fullt natuligt. Lika naturligt vore det att man lar bort dessa ur printlistorna när man skall skriva ut etiketter till kuvert. Det finns inte många utskick som lär intressera en spelare ändå.

Nu har man heltidsanställda på kansliet så det borde finnas både tid och möjlighet att göra en sån enkel åtgärd. Det tar max en timme att ta bort de man inte vill inkludera i sina utskick...

Uppenbarligen så¨fingranskar murvalrna i Gävlemedia Brynäs just nu och DÄRFÖR är det extra viktigt att man inte öppnar för löjliga skitartiklar...

Om inte annat så blir det mindre arbete att föregå än att hålla på att lägga ner en massa energi på att förklara samt att Spelarna får lite lugn och ro och slipper alla dessa Kalle Blomkvistwannabe's som ringer om såna här saker....
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
Jajjen: Nä, där tror jag att Gävles lokalpress är rätt så unika.
Nu väntar vi bara på vem som ska axla Puckens mantel....
:-)
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
HF: Jag säger ju det. Helt unikt i idrottsvärlden. Är det fel på dom som skriver eller dom som köper skiten?
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
GävleLasse: Jag kanske uttryckte mig lite felaktigt.
Jag menar att man säkert inte tyckt att det varit mödan värt att gå in och plocka bort namn, utan att det är enklare att följa dom vanliga rutinerna när man vill informera eller i övrigt ha kontakt med medlemmarna:
man kontaktar helt enkelt samtliga medlemmar.
Personligen tror jag att man helt enkelt missat att utskicket även skulle gå ut till spelarna i laget.
Men det ändrar ändå inget i sak: det handlar isf ändå bara om ett oavsiktligt misstag som fått för stora proportioner.
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
Jajjen: Här sitter ni och diskuterar det jag precis skrivit ett blogg-inlägg om: nyheter24.se/hockey24/bloggar/brynas-if/article331716.n24

Så fick jag göra lite reklam för den också =)

Tänk att de bemödar sig att ringa runt till, förmodligen samtliga spelare, och bara för att ställa en idiotfråga. Hur vore det med saker som: "Hur känns formen såhär en vecka innan premiär?", "Vad tror du om årtets säsong?" till och med "Vad har du för favoritfärg?" känns mer relevant.
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
Huge: Upphovet till artiklarna i Aftonbladet, Kuriren, Hockeysverige.se m.fl. är artikeln i Gefle Dagblad från i morse. Som så många gånger förr när det gäller brynäskritiska artiklar. Är det nån som kan ge ett liknande exempel från nån annan ort, i Sverige eller worldwide, ovsett sport, där hemmapressen ständigt letar möjligheter att smutskasta hemmalaget?
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
Huge: Mycket krångligare att gå in i register och ta bort namn? Du är ingen fena på data hör jag... *ASG*
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
Jajjen: "Framgår tydligt av artikeln att alla medlemmar fått brevet. Det är förmodligen enklare än att sålla bort några. Ingen – förutom puckot som skrivit artikeln – kan tro att Brynäs avsikt är att låta spelarna finansiera Nordquist."

Jorå Jajjen, det finns flera puckon som tror att avsikten varit att låta spelarna finansiera värvningen.
Den här tomten som bloggar på Kuriren i Luleå yrar om hur komiskt Brynäs agerat, när det i själva verket är han själv som framstår som den stora narren.
Han tror tydligen på fullt allvar att avsikten varit att låta spelarna stå för fiolerna.
En 5-åring begriper att det handlar om ett vanligt medlemsutskick (iofs ett vad gäller sakinnehållet rätt så ovanligt sådant den här gången)
där det är mkt krångligare att gå in i dataregistren och försöka plocka bort några namn.
Min gissning är att samtliga spelare i Brynäs automatiskt blir medlemmar när dom står på lönelistan, eller nåt sånt.
Känns som att luletomten är bitter över att Nordan inte återvände hem, därav dom magsura kommentarerna.
Eller så är han helt enkelt bara korkad....
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
rackham: Tack. Då svek nog inte mitt minne mig den här gången då.
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
rackham:

Ja, Berka (80) också såklart... har säkert glömt nån mer...
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
Peja:

Jorå, Sampan coachade laget då.

Kommer ihåg att Brynäs spelade om bronspengen i J20 SM i Pinbackshallen och torskade mot Modo?
Honken stog i mål i den sista matchen trots att Asplund varit etta i J20 hela säsongen.
Svårt att kliva ner en nivå... ännu svårar att inte använda A-lagskeppern när han är ledig.

Så visst har Brynäs haft lovande juniorer tidigare med MYCKET mindre budget på J-lagen.

Brynäs 78or var riktigt bra. Spelade pojk-SM med framgång några år tidigare, men då som Team Gävle... om jag kommer ihåg rätt.

Kommer kanske ihåg namn som Honken, Asplund (80), Fredrik Wallström (nu fysioterapeut i Gefle IF), Fredrik Orrsten, Daniel Hedberg, Jonas Stöpfgeshoff, Magnus Eriksson (79), Björn Oldeen (80) (på TV numera) m fl...
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
Det går inte att göra nån affär av att spelarna fått erbjudandet om att bidra till värvarpotten. Framgår tydligt av artikeln att alla medlemmar fått brevet. Det är förmodligen enklare än att sålla bort några. Ingen – förutom puckot som skrivit artikeln – kan tro att Brynäs avsikt är att låta spelarna finansiera Nordquist.

Finns mer att hämta ur det här. GD kan säkert hitta nån som ligger på sjukhus som fått värvarbrevet. ”Brynäs lurar dödssjuk på pengar.”

Jompe: ”Jag tycker att klubben skulle ta fram ett sätt att mjölka de ständiga medlemmarna på pengar.”

Har tänk på precis samma sak och också funderat på 1912-klubben. Men det är alldeles uppenbart att den inte är avsedd för privatpersoner. Förslag till Brynäs: fixa en likadan avdelning för medlemmar som vill känna sej lite viktiga. Visa föreningens uppskattning med nån liten motprestation. Ett klistermärke räcker för mej. Eller ett pokémonkort.
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
Peja: Han lär väl ha stått en del matcher 96/97?
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
GävleLasse: Är du säker ang. Honken? Jag tycker mig minnas att jag har sett Honken och Kenneth Bergqvist spela för samma Brynäs J20-lag, men kanske minns fel. Det är ju bara från de senaste åren som det finns utförliga stats sparade från J20.
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
arnio: Honken har inte stått en enda match i Brynäs J20...

Ja det är mååånga "tongivande spelare", riktiga kanooner.

Frågan är om de håller eller om de floppar. Jag vet inte hur många gånger som man varit hoppfull om en talang för att sedan se honom får mindre och mindre med speltid.

Tror du att det stora antalet junisar i Brynäs trupp är en medveten satsning eller tror du att det beror på att man inte har något val för att Sundlöv har bränt vartenda sikin på Kahnberg och Somervuori?
Kommentera

Sv: Spelarna kan fixa Nordquist-värvning
Själv gör jag gärna så lite som möjligt på jobbet så hade jag spelat i Brynäs så hade jag nog betalat.
Kommentera

1176626 · »